Yıldız Savaşları'na dönmeyeceğini söyleyen Liam Neeson: Spinofflar işin büyüsünü kaçırdı

Oyuncu, bilindiği üzere 1999 yapımı Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike'de Jedi ustası Qui-Gon Jinn'i canlandırmıştı

(Lucasfilm)

Liam Neeson, Yıldız Savaşları (Star Wars) serisine geri dönmeyi reddederek son dönemdeki birçok spinoff'u eleştirdi.

Neeson 1999'da üçlemenin açılış filmi olan Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike'de (Star Wars: Episode I – The Phantom Menace) Jedi ustası Qui-Gon Jinn'i canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Perşembe günü (16 Şubat) Watch What Happens Live with Andy Cohen programına Paul Rudd'la birlikte katılan Neeson'a bir hayranı, Obi-Wan Kenobi'nin akıl hocası rolünü yeniden canlandırmak isteyip istemediğini sordu.

Neeson, "Hayır, ilgilenmiyorum" diye yanıt verdi.

Yıldız Savaşları'nın çok fazla spinoff'u var. Bu etkisini azaltıyor gibi geliyor ve tuhaf bir şekilde gizemiyle büyüsünü ortadan kaldırıyor.

Oyuncu, McGregor'un Disney+ dizisi Obi-Wan Kenobi'deki kameosu hakkında "Ewan'la [McGregor] kısa bir sahne çekmek güzeldi" dedi.
 


Kuzey İrlandalı oyuncu geçen yıl Comicbook.com'a yaptığı açıklamada, bir filmde olması koşuluyla role geri dönmeyi düşünebileceğini söylemişti.

Aktör şöyle demişti:

Evet, itiraf etmeliyim ki televizyon söz konusu olduğunda burnum biraz havada. Sadece sinemayı seviyorum, anlarsınız ya? Qui-Gon, Gizli Tehlike'yi yapmamızın üzerinden 24 yıl geçtiğine inanamıyorum, zamanın nasıl geçtiğine inanamıyorum. O filmi Londra'da çekmek müthiş bir deneyimdi.

Neeson halihazırda Diane Kruger, Jessica Lange ve Alan Cumming'den oluşan oyuncu kadrosuyla beraber filme adını veren dedektifi canlandırdığı Marlowe'un tanıtımını yapıyor.

Sözünü sakınmayan Neeson bu hafta IndieWire'a verdiği bir röportajda Tom Hanks'in Baz Luhrmann'ın Elvis'ini kendi açısından mahvetmesinden "korktuğunu" söyledi.

Marlowe'un Türkiye'deki vizyon tarihi henüz belli değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU