Karamollaoğlu: ‘Eski Milli Görüşçü’ olmak başka, ömrü boyunca ‘Milli Görüşçü’ kalabilmek başkadır!

Saadet lideri, “Saadet Partisi’nin teşkilat mensuplarına, Milli Görüş hatırlatması yapmak kim, siz kim?” tepkisi gösterdi

Fotoğraf: Facebook

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları ‘Milli Görüş gömleği’ yine akıllarına düştü!” diyerek, “Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir! ‘Eski Milli Görüşçü’ olmak başka, ömrü boyunca Milli Görüşçü kalabilmek başkadır!” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

Saadet Partisi’ne ‘ayar’ vermenin kimsenin hakkı ve haddi olmadığını belirten Karamollaoğlu, “Herkes işine baksın!” dedi.

Karamollaoğlu şunları kaydetti:

Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları “Milli Görüş gömleği” yine akıllarına düştü! Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir! “Eski Milli Görüşçü” olmak başka, ömrü boyunca Milli Görüşçü kalabilmek başkadır! Bu noktada Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın!

“Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez!” diyen Karamollaoğlu şöyle devam etti:

Biz bu yolda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz! Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarına, Saadet Partisi’nin teşkilat mensuplarına, Milli Görüş hatırlatması yapmak kim, siz kim? Erbakan Hocamızın hedeflerindeki mana nerede, nitelik nerede; sizin her şeyi binadan, betondan, nicelikten ibaret sanan anlayışınız nerede?

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU