Hugh Jackman, Wolverine fiziğine hazırlanıyor: "Her zamankinden daha büyük olacağım"

"Pantolonum üç kez yırtıldı"

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, 23 Mayıs 2014'te vizyona girmişti (20th Century Fox)

Deadpool 3'le Wolverine'i tekrar canlandırmaya hazırlanan Hugh Jackman, karakterinin fiziğine girmek için çalışmayı sürdürüyor.

ABD'li komedyen Stephen Colbert'ın sunduğu The Late Show'a konuk olan ünlü oyuncu, "Her zamankinden daha büyük olacağım" dedi. Jackman, karakterinin etkileyici görüntüsüne ulaşmak için günde yaklaşık 4 bin 500-5 bin kalori aldığını ve bunu 6 bine çıkarmayı hedeflediğini belirtti.

15 Ocak'ta sona eren The Music Man adlı Broadway oyununda Harold Hillş karakterine hayat veren Avustralyalı aktör, bir gösteride 1500 kalori yaktığını söyledi. Jackman şöyle konuştu:

Ön sıradaki seyircilerden, oyuncu kadromdan ve eşimden özür dilerim. Çünkü bu güzel bir şey değil. Sadece yemek yiyorum ve antrenman yapıyorum.

Jackman kaslarının büyümesinin The Music Man'de bir soruna yol açıp açmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

Pantolonum üç kez yırtıldı.

Jackman iki hafta önce HBO Max'te Chris Wallace'ın sunduğu programda yaptığı açıklamada Wolverine'in fiziğine girmek için uygulayacağı fitness rutinini paylaşmıştı. Aktör, The Music Man'in bitişiyle Deadpool çekimleri arasında 6 ay olduğunu söylemişti:

Arada 6 ay var. Başka bir iş yapmayacağım. Ailemle birlikte olacağım ve antrenman yapacağım. 6 ay boyunca tek işim bu olacak.

Wolverine fiziği için antrenmanlara başladıktan sonra protein tüketiminin artacağına değinen ünlü oyuncu, şakayla karışık şu ifadeleri kullanmıştı:

Tavuklardan şimdiden özür dilerim. Kaçmaya başlasanız iyi olur çünkü size doğru geliyorum!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jackman steroid ilaç kullanmadığını da açıklamıştı.

Ünlü oyuncu, Wolverine'i ilk kez 2000'de gösterime giren X-Men'de canlandırmıştı. Jackman, Deadpool 3'te Wolverine'i 10. defa beyazperdeye taşıyacak.

Başrolde Ryan Reynolds'ın yer alacağı Deadpool 3'ün 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, The Direct

DAHA FAZLA HABER OKU