Netflix'ten canlı yayın hamlesi: Performans sergileyecek ilk isim belli oldu

Bu, yayın platformu için tarihi bir ilk

(AFP)

Chris Rock, Netflix'te canlı performans sergileyen ilk stand-up komedyeni olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix, 10 Kasım Perşembe günü yaptığı açıklamada ünlü komedyen ve Oscar sunucusu Chris Rock'ın ilk canlı küresel yayın etkinliğinin baş performansçısı olacağını duyurdu.

Netflix'in stand-up ve komedi formatlarından sorumlu başkan yardımcısı Robbie Praw yaptığı açıklamada, "Chris Rock bizim neslimizin en ikonik ve önemli komedi sanatçılarından biri" dedi.

Tüm dünyanın canlı bir Chris Rock komedi etkinliğini deneyimleyebilecek ve Netflix tarihinin bir parçası olabilecek olmasından heyecan duyuyoruz. Bu unutulmaz bir an olacak ve meşaleyi taşıyanın Chris olmasından büyük onur duyuyoruz.

Etkinlik, Rock'ın 2022 Oscar töreninde Will Smith tarafından tokatlanarak ses getirdiği kötü olaydan neredeyse bir yıl sonra, 2023'ün başlarında yayımlanacak.

Rock, olayla ilgili şakaları minimum düzeyde tuttuğu son Ego Death turnesinde sahne alıyor.

Deadline'ın bildirdiği üzere, eylüldeki Londra şovunda Rock, "İnsanlar benden bu saçmalıktan bahsetmemi bekliyor, şu anda bahsetmeyeceğim, eninde sonunda Netflix'te anlatacağım" demişti.

Rock ayrıca Smith'in sosyal medyada paylaştığı bir özür videosunu da kınamıştı. Kalabalığa, "Rehine videonuzu s**eyim" demişti.

Canlı gösteri, Rock'ın ilk kez Şubat 2018'de yayımlanan Chris Rock: Tamborine şovundan sonra ikinci Netflix özel stand-up gösterisi olacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU