Cübbeli Ahmet'ten İTO seçimi için çağrı: Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortaksınız

"Cübbeli Ahmet" paylaşımlarında "O kaynakları Müslüman-Türk toplumunun aleyhine, LGBT ve benzeri bozuk yapıların lehine kullanacaklar" ifadesine yer verdi

Fotoğraf: AA

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesi oy kullanacaklara  mevcut başkan Şekip Avdagiç'i destekleme  çağrısında bulundu.

Twitter hesabından bir dizi paylaşım yapan Ünlü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu da hedef alarak "Aksi takdirde Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayarak mutlaka rey kullanmaya gidiniz" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü paylaşımlarında şunları kaydetti:

İTO gibi “kamu niteliğindeki meslek kuruluşları”nın da büyük kaynakları var. Türk toplumunun duygu ve düşüncesinden uzak yöneticiler gelirse bu kurumların başına, o kaynakları Müslüman-Türk toplumunun aleyhine, LGBT ve benzeri bozuk yapıların lehine kullanacaklar.

Sonra şikâyet etmeyin “çocukların ahlâkı bozuluyor, âile yapımız dağılmaya başladı” diye. 

Bu yüzden önümüzdeki Çarşamba günü, 9 Kasım’da Yeşilköy Fuar Alanı'nda olacak olan seçimi ihmâl etmeyin.

Orada İTOP (İst. Tic. Odası Platformu) çadırı olacakmış. Şirketi olan arkadaşlar o çadıra gitsin, hangi komitede kime oy vereceksiniz sorun, ihmâl etmeyin. Bu işler ihmâle gelmez.

Şimdiki mevcut başkan Şekip Avdagiç Beyefendi şimdiye kadar toplum için iyi şeyler yaptı. İnşâallâh bu hizmetlerine devâm edecek sizin oylarınızla." 

İşte dînî ve millî hassâsiyeti olan bâzı iş adamlarından bana gelen notlar bundan ibâret

Aksi takdirde Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayarak mutlaka rey kullanmaya gidiniz!      

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU