Timothée Chalamet: Dune beni gafil avladı

Oyuncu, Frank Herbert'ın aynı adlı romanından uyarlanan bilimkurgu filminin devamında başrolü yeniden canlandıracak

Timothée Chalamet, Dune'un prodüksiyonunun büyüklüğü karşısında "gafil avlandığını" söyledi.

Frank Herbert'ın aynı adlı romanından uyarlanan 2021 yapımı bilimkurgu filminde Paul Atreides rolünü canlandıran 26 yaşındaki oyuncu, yakında vizyona girecek devam filmi Dune: Part 2'de başrolü oynamaya devam edecek.

Yakın zamanda Homme Girls'e verdiği bir röportajda, Bones and All'dan rol arkadaşı Taylor Russel'la sohbet eden Chalamet, oyuncuların "her birkaç yılda bir" aynı rolü yeniden canlandırdıkları "eski usul" yöntemden yakındı.

Chalamet, "Tekrar ele almak; bu, filmlerde yapamadığınız bir şey" dedi. 

Aslında Dune'la bunu hissediyorum. Döngülerin hayatla örtüşmesinden bahsetmişken, ilk kez oynadığımda daha gençtim ve o filmin büyüklüğü karşısında biraz gafil avlanmıştım.

Ünlü oyuncu şöyle ekledi:

Ve şimdi, [karakteri] Paul Atreides ayakları yere daha sağlam basar hale geldikçe, ben de ayaklarımın yere daha sağlam bastığını hissediyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dune, geçen yıl ekimde gösterime girmişti. Film, gişede 400 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve 6 dalda Oscar kazandı.

Part 2, Herbert'ın 1965 tarihli romanının ikinci yarısını işleyecek ve ailesinin intikamını almak için Chani (Zendaya) ve Fremenlerle birleşen Atreides'in hikayesini anlatmaya devam edecek.

Yönetmen Dennis Villeneuve devam filmi hakkında The Independent'a verdiği bir röportajda, "Part 2'yi yapma şansını yakalamak ve başladığım işi nihayet bitirmek çok ama çok heyecan verici olacak" demişti.

Geçen günlerde Villeneuve'ün merakla beklenen Dune: Part 2'sinin planlanandan iki hafta önce, 3 Kasım'da vizyona gireceği açıklanmıştı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU