Billie Eilish'in yeni sevgilisiyle arasındaki yaş farkı tartışma yarattı

"Sevgilisi George Bush'un başkanlığını görmüş, Billie Eilish henüz yasal olarak içki bile içemiyor"

Billie Eilish şimdiye kadar 7 Grammy ödülü kazandı (Reuters)

Dünyaca ünlü genç pop yıldızı Billie Eilish'in rock grubu The Neighbourhood'un solisti Jesse Rutherford'la ilişkiye başladığı doğrulandı.

İkili geçen günlerde el ele görüntülenmelerinin ardından yayılan yeni ilişki söylentilerine dün gece (19 Ekim) kameralar önünde öpüşerek cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

20 yaşındaki Eilish'in yeni ilişkisi sosyal medyada farklı tepkilere neden oldu.

Genç şarkıcının bazı hayranları yeni ilişkiye heyecanlanırken bazıları olayı başka açıdan değerlendirdi ve çiftin arasındaki yaş farkına değindi.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı, 31 yaşındaki Rutherford'un kendisinden 11 yaş küçük Eilish'le birlikte olmasını "uygunsuz" buldu.

Twitter'da birisi, "Rutherford, George W. Bush'un başkanlığını gördü; Eilish ise yasal olarak içki bile içemiyor" yazarak eleştirisini dile getirdi.
 


Başka bir kullanıcı da Rutherford'un grubu The Neighborhood'un kült haline gelen şarkısını referans vererek "Sweater Weather çıktığında Billie Eilish 11 yaşındaydı" diye yazdı.
 


Eilish'in bazı hayranları da ünlü şarkıcının Rutherford'la tanışıklığının eskiye dayandığını hatırlattı ve bundan rahatsızlıklarını dile getirdi.

Tanıştıklarında Rutherford'un 26, Eilish'in 15 yaşında olduğunu vurgulayan hayranlar, bunu "grooming" (reşit ve yaşça büyük bir kişinin, reşit olmayan biriyle ileride duygusal veya cinsel ilişkiye dönüştürme amacıyla arkadaşlık ilişkisi kurması -ed.n) olarak yorumladı.

Bir kullanıcı Eilish ve Rutherford'un ilişkisine gelen olumlu yorumlara şöyle tepki gösterdi:

15 yaşındayken etrafında olduğunu anlamamanız çok tuhaf!! Jesse, Billie'nin çocukluğundan beri etrafındaydı! Başka bir olay olsaydı "Bu istismar" diye bağırıyor olurdunuz. Eğer çıkıyorlarsa bu en hafif tabirle şüpheli bir durum.

Eilish ve Rutherford eleştiriler hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

 

Independent Türkçe, PaperMag, KoiMoi

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU