Orlando Bloom, Yüzüklerin Efendisi dizisinde rol almayacak

Aktör, Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit serilerinde yer almıştı

Orlando Bloom, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) dizisinde elf Legolas rolünü yeniden üstlünmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Aktör büyük çıkış yakaladığı Legolas karakterine, Peter Jackson’ın 2001-2003 yıllarındaki Yüzüklerin Efendisi serisi ve ardından 2012-2014 yıllarındaki The Hobbit serisinde hayat verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bloom’a bu hafta sonundaki Televizyon Eleştirmenleri Birliği basın turunda Amazon’da yayımlanacak fantastik dizisi Carnival Row’un tanıtımı sırasında Yüzüklerin Efendisi dizisinde rol almasının mümkün olup olmadığı soruldu.   

The Hollywood Reporter’a göre Yüzüklerin Efendisi’nin yeniden çevrimine kuşkuyla yaklaşan Bloom şu ifadeleri kullandı:

Bu komik. Peter’la (Jackson) 20 yıl önce sette olduğumu hatırlıyorum. Bana demişti ki, ‘Yüzüklerin Efendisi’nin yeniden çevrimini yapmak isteyecekleri anı düşünmek komik olmaz mıydı?’ Bu olağanüstü çekimin ortasındaydık. Ve dedim ki, ‘Bu asla olmayacak, bu asla olmayacak!’

Amazon’un yeni projeyi üstlenmesinin “harika” olduğunu düşündüğünü belirten Bloom, diziye ilişkin şirketle arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmediğini ifade etti. Bloom sözlerini şöyle sürdürdü:

Gerçekten o evrenin neresine uygun olurdum bilmiyorum. Eğer Legolas olacak diyorsanız muhtemelen rol almaya hazır 19 yaşında bir gençle anlaşmışlardır.

Amazon basın turunun ilk günlerinde dizinin yaratıcı ekibini açıklamıştı. Yüzüklerin Efendisi dizisinin yapım süreci 2020’de başlayacak.

J.D. Payne ve Patrick McKay'in yönetici yapımcı olarak görev aldığı dizinin ilk iki bölümünü Jurassic World: Yıkılmış Krallık’ın (Jurassic World: Fallen Kingdom) yönetmeni J.A. Bayona yönetecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU