Christian Bale sette neden Chris Rock'tan uzak durduğunu anlattı

"Dostum seninle konuşmayı çok seviyorum ama daha fazla yapamayacağım"

Christian Bale, ünlü yönetmen David O. Russell'ın son filmi Amsterdam'ın setinde komedyen Chris Rock'tan neden uzak durduğunu anlattı.

Bale, Rock hakkında "Esprileri o kadar komik ki onu görünce role giremiyordum" dedi.

Ünlü oyuncu, Rock'ın stand-up'ının hayranı olduğunu ve komedyenin setteki ilk gününde onunla tanışacağı için çok heyecanlandığını belirtti ve şunları söyledi:

Sete geldi ve bir şeyler yaptı… David ondan bana ne olduğunu bilmediğim hikayeler anlatmasını istedi. Bu David'in sık sık yaptığı bir yöntem, çok da severim.

Bale şöyle devam etti:

Ama Chris o kadar komikti ki role giremediğimi fark ettim. Çünkü Chris Rock'a gülen Christian'a dönüşüyordum.

Ünlü oyuncu bunun ardından Rock'a gidip "Dostum, seninle konuşmayı çok seviyorum ama daha fazla yapamayacağım. Çünkü David bana karşısında kıkırdamam için bu filmde oynamamı istemedi. Burt olmamı istiyor ve ben Burt olmayı unutuyorum" dediğini anlattı.

Bale bu yüzden set boyunca Rock'tan uzak durmaya çalıştığını belirtti ve daha önceki filmlerinde de benzer durumda kaldığını ekledi:

Sık sık harika insanlarla tanışıyorum ama kendimi onlardan soyutlamam gerekiyor. Onları yakından tanırsam sahnede yaptıklarım inandırıcı gelmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington'ın başrollerinde oynadığı Amsterdam, 1930'larda geçiyor.

Film, tanık oldukları cinayetin zanlısı haline gelen üç arkadaşın kendilerini gizli bir oyunun sırrını çözmeye çalışırken bulmasını anlatıyor.

David O. Russell'ın yönettiği filmin yan rollerinde de Robert De Niro, Rami Malek, Zoe Saldana, Timothy Olyphant, Taylor Swift, ve Chris Rock gibi ünlü isimler yer alıyor.

Amsterdam 7 Ekim'de vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, Variety, IndieWire

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU