50 Cent: Penis büyütme ameliyatı yaptırmadım

Ünlü rapçi, fotoğrafını penis büyütme ameliyatı paylaşımında kullanan kliniğe dava açtı

47 yaşındaki 50 Cent, Candy Shop ve In Da Club gibi parçalarla 2000'lere damgasını vurmuştu (AFP)

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent, bir cerrahla çektirdiği fotoğrafın penis büyütme ameliyatı yaptırdığı ima edilerek paylaşıldığını belirtti.

Ünlü rapçi, Angela Kogan isimli cerrah ve çalıştığı Perfection Plastic Surgery'yle MedSpa'ya dava açtı.

TMZ'nin elde ettiği mahkeme belgelerine göre 50 Cent, Şubat 2020'de hayranı olduğunu düşündüğü Dr. Kogan'la fotoğraf çektirdi.
 

Dr. Kogan'ın haber sitesi The Shade Room'la yaptığı söyleşide 50 Cent'in fotoğrafı kullanıldı (Facebook / The Shade Room)
Dr. Kogan'ın haber sitesi The Shade Room'la yaptığı söyleşide 50 Cent'in fotoğrafı kullanıldı (Facebook / The Shade Room)


Klinik ise o tarihten sonra ünlü rapçinin fotoğrafını işletmenin reklamını yapmak için kullanmaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

50 Cent'in beyanına göre işler söz konusu fotoğrafın Dr. Kogan'ın penis büyütme ameliyatı yaptıran erkeklerin sayısındaki artış hakkındaki söyleşisinde kullanılmasıyla "rahatsız edici boyuta" ulaştı.

Ünlü rapçi ilgili içerik sosyal medyada her paylaşıldığında kendisi de penis büyütme ameliyatı yaptırmış gibi bir algı oluştuğunu belirtti.

50 Cent, "Dr. Kogan ve MedSpa penis ameliyatı yaptırmadığımı çok iyi biliyor" dedi ve bu paylaşımların itibarını zedelediğini söyleyerek fotoğrafın derhal kaldırılmasını istedi ve manevi tazminat talep etti.

Dr. Kogan ve MedSpa'dan henüz bir açıklama gelmedi.

 

Independent Türkçe, TMZ

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU