Kılıçdaroğlu'ndan, partisinin genel başkan yardımcıları ve milletvekillerine "6'lı masa ile ilgili değerlendirmede bulunmayın" talimatı

Kılıçdaroğlu'nun, Genel Başkan yardımcılarına ve milletvekillerine, "6’lı masanın karar verdiği, vereceği konular ve genel başkanların görüşeceği kararlarla ilgili değerlendirmede bulunulmaması talimatı" verdiği öğrenildi

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcılarına ve milletvekillerine, "6’lı masa ile ilgili değerlendirmede bulunulmaması talimatı" verdi.

ANKA'da yer alan habere göre; CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerine "6’lı masanın karar verdiği, vereceği konular ve 6 Genel Başkan’ın görüşeceği kararlar ile ilgili değerlendirmede bulunulmaması" yönünde talimat verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, altılı masa ve onu meydana getiren partilerin Sayın Genel Başkanları dışında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yoktur" dedi.

6 siyasi partinin genel başkanı, ilk tur görüşmelerini 21 Ağustos'ta tamamlamıştı. 6'lı masanın ikinci tur ilk görüşmesi CHP Genel Merkezi'nde 6 liderin katılımı ile 2 Ekim Pazar, saat 14.00'te gerçekleşecek.

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU