Evinde PlayStation'la oynarken yıldırım çarptı

"Eşim gelen kokunun ne olduğunu sordu. Yanan bendim"

Olay, Oxfordshire bölgesinde meydana geldi (Aidan Rowan)

Birleşik Krallık'ta evinde oturup video oyunu oynayan kişiye yıldırım çarptı. Hastaneye kaldırılan Aidan Rowan, kazayı ucuz atlattı.

33 yaşındaki Rowan, Metro'ya yaptığı açıklamada 5 Eylül akşam saatlerinde oturma odasında ünlü oyun Stray'i oynadığını söyledi. Stray, oyuncular kıyamet sonrası dünyayı bir kedinin bakış açısından deneyimliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rowan, zamanını PlayStation'la geçirirken dışarıda gök gürültüsü olduğunu ifade etti. Birden yüksek sesli bir çatırtı duyduğunu söyleyen talihsiz kişi şöyle konuştu:

Her yerimi ağır bir his kapladı. Bunun ardından sağ kolumda, şimdi yanıkların olduğu yerde yakıcı bir sıcaklık hissettim.

Rowan, yaklaşık bir dakika sonra kendine geldiğini ve eşi Aaron'ı çağırdığını kaydetti:

Gelen kokunun ne olduğunu sordu. Yanan bendim. Beni hastaneye götürmeleri için ailesini aradı. Kolumun kabardığını görebildiğini söyledi.

Hastaneye gittikten sonra Aaron, eşine yıldırım çarpma ihtimali olduğundan bahsetti. Rowan o anları şöyle anlattı:

Aceleyle değerlendirme odasına götürüldüm. Yıldırım çarpması gibi durduğunu söylediler. Farklı bölümlerden 9 doktor bana bakmaya geldi.

Kalbinin takip edildiğini ve kan testleri yapıldığını ifade eden Rowan, birkaç saat sonra taburcu olduğunu belirtti. Doktorlar, yıldırımın sudan ve pencereden sektiğini düşünüyor.

Rowan, arkadaşlarının ilk birkaç gün endişelendiğini ancak daha sonra Thor'la ilgili şaka yapmaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

 

Independent Türkçe, Metro, New York Post

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU