Ünlü şarkıcı Cher, Kraliçe II. Elizabeth paylaşımındaki emoji tercihiyle pot kırdı

Hayranları, "Believe" şarkısının solistinin paylaşımındaki soruna hemen dikkat çekti

(AFP)

Cher hayranları, şarkıcının 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe hakkında kırdığı şaşırtan pota tepki gösteriyor.

Kraliçe II. Elizabeth, Perşembe (8 Eylül) günü Balmoral'da huzur içinde vefat etti. Haber üzerine ailesi, dünya liderleri ve film, televizyon ve müzik yıldızlarından geniş çapta anma mesajları geldi.

Aralarında Daniel Craig ve Elton John'un da bulunduğu ünlüler, haberin ardından Cher gibi dokunaklı mesajlar gönderdi; ancak "Believe" şarkısının solistinin hayranları, onun paylaşımındaki bir çeşit sorunu fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cher, Kraliçe ile 1988'de ve sonrasında 2001'de görüştüğü zamanları hatırlayarak Twitter'da "Onunla tanışmak için uzun bir kuyrukta bekliyordum, sıra bana geldiğinde bana yerinde sorular sordu ve benimle konuşmakla gerçekten ilgileniyor gibiydi" diye yazdı.

Bundan "Gurur duyduğunu" ve onun "harika bir mizah anlayışına sahip olduğunu" söyleyen şarkıcı, daha sonra Kraliçe'ye inek der gibi, "O bir..." yazarak hemen sonrasına inek emojisi ekledi.

Paylaşımla ilgili ilk kafa karışıklıkları azaldıktan sonra, hayranları Cher'in muhtemelen keçi yerine bu emojiyi kullandığını ve "GOAT"un (KEÇİ) "Tüm Zamanların En İyisi"nin (Greatest of All Time) kısaltması olduğunu belirtti.

Cher

Cher, Kraliçe'yi anarken pot kırdı (Twitter)


Kraliçe'nin inekleri sevdiğini söylemek de yerinde olur; sıkça paylaşılan bir videoda Kraliçe'nin 2012'deki jübile kutlamasında bu çiftlik hayvanlarını görerek "İnekler!" diye haykırdığı görülüyor.

Kafası karışan bir hayran "Kraliçe boğa mıydı?" diye sorarken, bir başkası da "Sanırım GOAT (KEÇİ) manasında kullanacaktı..." diye ekledi.

Yine de pek çok kişi, Kraliçe hakkındaki dokunaklı paylaşımdan dolayı Cher'i övdü. Kraliçenin yerine Charles geçti ve artık resmi adı Kral III. Charles oldu.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU