Sahil Güvenlik yıldızı Efron: Kaslı vücudumun yan etkilerinden 6 ay kurtulamadım

"Toparlanmakta gerçekten zorlandım"

Zac Efron, Seth Gordon'ın yönetmenliğini yaptığı Sahil Güvenlik'te Matt Brody karakterini canlandırıyor (Paramount Pictures)

Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı Zac Efron, rol amacıyla geliştirdiği kaslı vücudunun yan etkilerinden kurtulmak için 6 ay mücadele verdiğini söyledi.

34 yaşındaki oyuncu, Men's Health dergisine verdiği röportajda, kas kütlesini artırabilmek için aşırı antrenman yaptığını ve çok kısıtlayıcı bir diyet uyguladığını belirtti.

Amerikalı aktör, "Sahil Güvenlik'teki o görüntüm; bu gerçekten elde edilebilir bir şey mi bilmiyorum. Sahte gibi, sanki özel efektle yapmışlar" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gece geç saatlere kadar çalışsa bile sabah 04.00'te kalkıp idmana başladığını belirten Efron, kaslarının daha görünür hale gelmesi için vücuttaki sıvıların atılmasını sıklaştıran diüretik bazlı ilaçlar kullandığını da söyledi.

Efron, tüm sürecin kendisini fiziksel ve zihinsel olarak tükettiğini ifade ederek, "Kendimi toparlamakta gerçekten zorlandım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, yoğun çalışma nedeniyle yaklaşık 6 ay boyunca uyku bozukluğu ve depresyon gibi rahatsızlıklardan mustarip olduğunu söyledi.

Efron hâlâ sıkı idman yapmayı sürdürdüğünü fakat egzersizlerinde daha ölçülü davrandığını belirtti.

Aktör, tekrar sağlık sorunu yaşamak istemediğini söyleyerek "Yüzde 2 ila 3 vücut yağım olmasını tercih ederim" dedi.



Independent Türkçe, Insider, Men's Health

DAHA FAZLA HABER OKU