BTS yıldızına benzemek için 32 ameliyat olan fenomen özür diledi

"Onu örnek almaya çalıştım çünkü bunun beni mutlu edeceğini düşündüm"

Oli London, kendisini ikili cinsiyet sınıflandırmasıyla tanımlamadığını söylüyor (Instagram/londonoli)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in yıldızlarından Park Jimin'e benzemek için çok sayıda estetik ameliyat olan Oli London, özür diledi.

Sosyal medya fenomeni, 31 Ağustos'ta yaptığı açıklamada hem Jimin'in hem de Asyalıların kendisini affetmesini istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki London, Jimin gibi görünme isteği yüzünden defalarca ameliyat geçirdiğini Haziran 2021'de açıklamıştı. Kendisini trans-ırk olarak niteleyen fenomen, "Bunu transseksüel olmakla eş tutuyorum. Yanlış bedene doğmuşum gibi hissediyorum. Başka bir hayatta Jimin olmalıydım" demişti.

Estetik operasyon için nisanda İstanbul'a da gelen fenomen, sosyal medya hesaplarından konu hakkında paylaşım yaptı.

London, toplamda 32 ameliyat olduğunu açıkladı. Çoklu kişilik bozukluğu, obsesif davranış ve estetik ameliyat bağımlılığı için terapiye gittiğini belirtti.

Gençliğinde görünüşü sebebiyle zorbalığa uğradığını belirten London, "Bu durum ameliyat yaptırmamda, mutsuz olmamda ve sevgimi Jimin'e vermemde büyük bir faktör oldu" diye konuştu:

Onu örnek almaya çalıştım çünkü bunun beni mutlu edeceğini düşündüm.

Sosyal medya fenomeni, 23 yaşında Güney Kore'ye taşındığını ve orada geçirdiği bir senenin ardından "sonsuza kadar değiştiğini" ifade etti.

London sözlerini "En nihayetinde bunun yanlış ve sağlıksız olduğunu anladım. Bu yüzden Jimin'den BTS'den, ARMY'den ve takıntımı 'fazla', 'ürpertici' veya 'sağlıksız' bulan bütün Asyalılardan en samimi duygularımla özür diliyorum" diye sürdürdü. Influencer, temmuzda porno yıldızı Danny Richardson'la evlendiğini ve bunun, sorunlarını görmesini sağladığını kaydetti.

London öte yandan kendisini hâlâ "Koreli" olarak tanımladığını vurguladı:

Bu hiç değişmeyecek.

 

Independent Türkçe, NME, NBC News

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU