Adele: Rich Paul'le de birkaç çocuk yapmak istiyorum

Çift bir yıldan fazladır çıkıyor

Adele, 11 Mayıs'ta "Zaman uçup geçiyor" ifadesiyle birlikte sevgilisinin yer aldığı fotoğrafları paylaştı (Instagram/Adele)

Adele, sevgilisi Rich Paul'le birlikte daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.

Adele ve Rich Paul, 2021'in ortalarından bu yana romantik bir ilişki yaşıyor ve bu yılın mayıs ayında birlikte ilk evlerini satın aldılar.

BBC Radio 4'ün Desert Island Discs programına katılan Adele'in, eski eşi Simon Konecki'den Angelo adında 9 yaşında bir oğlu var. 33 yaşındaki şarkıcı, "birkaç çocuk" daha yapmanın "harika" olacağını söyledi.

Sunucu Lauren Laverne, hayattan ne istediğini sorduğunda Adele şunları söyledi:

Kesinlikle birkaç çocuk daha istiyorum. Yapabilirsek harika olur.

Bununla beraber Adele, şunu da ekledi:

Yapamazsak da Angelo var. Sadece mutlu olmak istiyorum.

"Chasing Pavements" parçasıyla tanınan şarkıcı, 2012'de oğlunun doğumunun ardından doğum sonrası depresyonla mücadele ettiğini daha önce açıklamıştı.

Adele, geçen kasımda The Face'e verdiği röportajda, anne olmadan önce olduğu kişi ve "ne zaman ne istersen onu yapma" özgürlüğü için "yas tuttuğunu" söylemişti.

Adele, Angelo'nun ilk yıllarında ebeveynliğin ne kadar zor olduğunu samimiyetle anlatırken "bir bebeğe veya yürümeye yeni başlayan bir çocuğa, seninle konuşamazken bile sürekli vermek, vermek, vermek" durumunda kalmanın "beynini biraz uyuşturduğunu" eklemişti.

Ancak Adele, oğlu büyüdükçe ebeveynliğin kolaylaştığını söyledi. Adele, oğlunu "çok komik" ve "fena bir komedyen" olarak tanımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Toplum önüne birlikte nadir çıkan Adele ve Paul, önceki günlerde NBA oyuncusu Kevin Love ile manken Kate Bock'un New York'taki düğününe katıldı.

Çift, New York Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen ve resmi giysi kuralı olan düğünde Lebron James ve eşi Savannah'yla birlikte göz alıcı kıyafetler içinde poz verirken görüntülendi.

Röportajın diğer kısımlarında Adele, Las Vegas'taki konser serisini iptal etmesi ve kilo kaybına yönelik kamuoyu tepkileri hakkında konuştu.

Adele, 1 Temmuz Cuma ve 2 Temmuz Cumartesi geceleri Hyde Park'ta düzenlenen British Summer Festival'de binlerce kişiye konser verdikten sonra Desert Island Discs programına katıldı. The Independent'ın incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Desert Island Discs, 3 Temmuz Pazar günü yerel saatle 11.15'te BBC Radio 4 ve BBC Sounds kanallarında yayımlandı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU