Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörünü YÖK üyeliğine atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı YÖK üyeliğine atadı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, YÖK üyesi olarak atandı / Fotoğraf: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar, Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, YÖK üyesi olarak atandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karaman, atama kararının Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından; "Bu göreve bizleri lâyık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve öncesindeki katkıları için YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar ile Üniversitelerarası Kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Allah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" açıklamasını yaptı.

AK Parti MKYK üyesi Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atandı

Öte yandan Sevgi Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Yiğit, 24 Mart 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Büyük Kongresi’nde AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi olarak seçilmişti.

 

Independent Türkçe, ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU