Mahir Ünal: 20 yıldan beri iktidarda olmamızın temel özelliklerinden bir tanesi, AK Parti'nin bir vefa hareketi olması

"Daha iktidara yürümeyi beceremeyenler, iktidar olmuş 20 yıldan beri de iktidarda kalabilmiş bir siyasi harekete öncelikle saygı duymayı öğrenecekler"

Fotoğraf: AA arşivi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "20 yıldan beri iktidarda olmamızın temel özelliklerinden bir tanesi, AK Parti'nin bir vefa hareketi olması." dedi.

Ünal, Kahramanmaraş Valiliği önünde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere, bu yıl valiliğin farklı bir uygulama ile bayramı arife günü kutlama kararı almasının, yerinde bir karar olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vefanın, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temel değerlerinden, karakter özelliklerinden birisi olduğu görüşünü dile getiren Ünal, şunları kaydetti:

Bu biraz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karakterinden kaynaklı. 20 yıldan beri iktidarda olmamızın temel özelliklerinden bir tanesi, AK Parti'nin bir vefa hareketi olması. Yoksa bugün bakın, iktidar olmaya çalışanları görüyorsunuz. İşte masanın etrafında toplanıyorlar, dağılıyorlar sonra bir tanesi 'ben masadan ayrılıyorum' diyor, öbürü 'ben zaten senden önce ayrılmıştım o masadan' diyor. Yani daha iktidara yürümeyi beceremeyenler, iktidar olmuş 20 yıldan beri de iktidarda kalabilmiş bir siyasi harekete öncelikle saygı duymayı öğrenecekler. Çünkü bu, saygı duyulacak bir şey.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU