Kraliyet uzmanı: Harry ve Meghan dram bağımlısı

Tina Brown, Meghan Markle'ın Prens Harry'yi bütünüyle ele geçirdiğini iddia ediyor

Prens Harry ve Meghan Markle, Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda ırkçı ithamlarla karşılaştıklarını ve Kraliyet ailesinin kendilerine destek vermediğini söylemişti (AP)

Prens Harry ve Meghan Markle'ın 2018'deki düğünü görünürde peri masalı gibi olsa da yıllar içinde ortaya saçılan detaylar perde arkasında öfke nöbeti, çekişme ve gerginliklerin yaşandığını gün yüzüne çıkardı.

Britanya Kraliyet ailesini yakından takip eden deneyimli gazeteci Tina Brown yeni kitabı The Palace Papers: Inside the House of Windsor, The Truth and the Turmoil'de (Saray Belgeleri: Windsor'daki Evin İçyüzü, Gerçek ve Çalkantı) Sussex çiftinin ilişkisinin yarattığı problemleri yazdı. Brown kitabında şu ifadeleri kullandı:

Saray kaynakları, Sussex çiftinin evliliği için yapılan hazırlıkların başından sonuna bir drama olduğunu aktarıyor. Meghan'ın herhangi bir engel hissettiğinde Harry'ye gaz vermesi onun çalışma tarzı olarak görülüyordu.

Britanya Kraliyet ailesi hakkında şoke edici detaylar içeren kitap salı yayımlandı. 

Çiftin düğününde nedimelerin tayt giyip giymemesi gerektiğine dair Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Meghan Markle arasında yaşanan gerginlik bu dramalardan biriydi. Middleton protokole uyarak tayt giyilmesini isterken Markle aksini düşünüyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brown bir Saray kaynağının o dönem çok fazla öfkenin ortaya çıktığını söylediğini belirtiyor. Pek çok kişinin gözü önünde yaşanan kavgalar gerginliklerin çok hızlı basına yansımasının da sebebiydi. 

Brown, Prens William ve Prens Harry'nin zorlu bir çocukluk geçirdiğini de aktarıyor. Prens Charles ve Prenses Diana'nın sık sık tartışmasıyla Galler Prensesi'nin belirgin mutsuzluğu oğulları Harry ve William'ın çocukluğunda büyük bir iz bırakmış.

Kraliyet uzmanının bildirdiğine göre Harry bir keresinde küçük yumruklarıyla babasının bacaklarına vurarak, "Senden nefret ediyorum, senden nefret ediyorum, annemi ağlatıyorsun!" diye bağırmış. 

Brown, 8 Nisan'da Telegraph'a verdiği röportajda Harry ve Meghan çiftinin drama yaratmaktan bıkmayacağını ve buna "bağımlı olduklarını" söylemişti. 

Yazar, Meghan Markle'ın Sussex Dükü'nü bütünüyle ele geçirdiğini ve Prens Harry'nin kişiliğinin değiştiğini dile getirmişti. 

Brown, "Nasıl biteceğini merak ediyorum" diye eklemişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, The Sun, Telegraph

DAHA FAZLA HABER OKU