Kayyum atanan Flash TV yayın hayatına son verdi, yerine Flash Haber TV açıldı

2 yıl ara verdikten sonra, 2021 Ekim ayında yeniden yayına başlayan ve ortak iki kardeş arasındaki anlaşmazlığın yargıya taşınmasının ardından kayyum atanan Flash TV, yayın hayatına son verdiğini duyurdu. Kanalın ismi, Flash Haber TV olarak değişti

Fotoğraf: flashtv.com.tr

Mart ayında kayyum atanan Flash TV 15 Nisan itibariyle yayın hayatına son verdiğini açıkladı. Kanaldan yapılan açıklamada, Ömer Ziya Göktuğ’un vefatı sonrası ortakların anlaşmazlığa girdiği ve ulusal yayıncılık lisansının yenilenemeyerek yayınlara son verildiği duyuruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapılan açıklamanın ardından, 16 Nisan, saat 00.00 itibariyle Flash TV yerini, Flash Haber TV'ye bıraktı.

Kanalın açıklaması şöyle:

Ulusal yayıncılık alanında 1992 yılından bu yana FLASH TV adı ile faaliyet göstermekte olan kuruluşumuz Yönetim kurulu Başkanı ve tek imza yetkilisinin vefatı sebebi ile gerekli yönetim organlarından yoksun kalarak kayyım sürecine girmiştir.

Bu süreçte ortakların anlaşmazlığı sebebi ile ulusal yayıncılık lisansı yenilenememiş dolayısı ile yayın hayatına bugün itibari ile son vermek zorunda kalmıştır.

Uzun yıllardır FLASH TV’ye göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için sonsuz teşekkürlerimizin kabulünü rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

aa.JPG
Fotoğraf: flashtv.com.tr

 

Flash Haber TV oldu

16 Nisan 00.00 itibariyle kanalın isminin Flash Haber olarak değiştiği görüldü.

Kanalın yeni adıyla yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Anayasal haber alma hakkı çerçevesinde, her fikir ve kuruma eşit mesafede, tarafsız ve özgür yayıncılık prensipleri ile dünyada ve ülkemizde gelişen olaylar, şeffaf, yalın ve doğru şekilde artık Flash Haber TV’de

Kayyum atanmıştı

Mart ayında, iki yıl aradan sonra 2021 Ekim'inde ekranlara dönen Flash TV’de, ortak iki kardeş arasındaki anlaşmazlığın yargıya taşınmasının ardından kayyum atanmıştı.

Kardeşlerden Mehmet Emin Göktuğ yaptığı yazılı açıklamada, kanalın kayyum tarafından yönetileceğini söylemişti.

Açıklamada, ocak ayında vefat eden Ömer Ziya Göktuğ'un hayattayken varislerini dahil ederek hukuksuz bir dizi işlem gerçekleştirdiği savunulurken, "Yayın politikası, şirket yönetim kurulundan habersiz olarak olası bir fon desteğiyle ele geçirilmiştir" denilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU