Akşener hukuk öğrencisinin açıklamalarını paylaştı: Savcı olmak istiyorum ama maalesef AK Partili değilim, olmayacağım

Akşener hukuk öğrencisiyle olan diyalogunu Twitter’dan paylaşarak, “İnsanlarımızın hayallerinin ardındaki ‘ama’ları kaldırmaya geliyoruz” dedi

Fotoğraf: Twitter

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa’daki temaslarında bir hukuk öğrencisin ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Öğrenci şunları söyledi:

Başkanım biz bu ülkeden gitmek istemiyoruz. Ben hukuk öğrencisiyim. Geleceğim için çok kaygılıyım. Ben burayı terk etmek istemiyorum. Gerçekten o kadar çok şey yazdım sildim yurt dışına gitmek için ama gönlüm el vermiyor. Ben burada yaşamak istiyorum. Ne olur güçlendirilmiş parlamenter sistemi geri getirin, bu böyle olmaz. Başkanlık sistemi gelmesin diye çok çalıştık. Çok anlatmaya çalıştık. Olmaz. Anayasayı uygulatın. Çok ihtiyacımız var. Yargının üzerinden göklerden gelen kararlar kaldırılsın artık. Gerçekten ben yani avukatlıktan başka yapacak bir işim yok. Savcı olmak istiyorum ama maalesef AK Parti’li değilim. Olmayacağım. Gerçekten başkanım. Bu ülke bunları hak etmiyor. Ne olursunuz çok şey doldurdu bizleri. Ben bu ülkeden gitmeyeceğim. Ben bu ülkeden gitmeyeceğim. Ben bu ülkeden gitmeyeceğim sayın başkanım ne olursunuz. Ne olursunuz yani ben kurbanınız olayım yapın. Millet İttifakı yani birleşin bir şekilde yapın başkanım. İhtiyacımız var ne olursunuz. Geçinilmiyor asla. Öğrenciler geçinemiyor başkanım.

Akşener video paylaşımına “Bir hukuk öğrencisine bu cümleyi kurduran acımasız ve ucube bir sistemin içerisinde boğuluyoruz.  İnsanlarımızın hayallerinin ardındaki ‘ama’ları kaldırmaya geliyoruz...” notunu düştü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU