Billie Eilish, Oscar Ödül Töreni'nin "en kötü giyineni" seçilmesine klozetten tepki gösterdi

Şarkıcı, Oscar Ödül Töreni'ndeki "en kötü elbise" unvanına tuvaletinden çekip TikTok'ta paylaştığı videoyla cevap verdi

(AFP)

Oscar Ödül Töreni'nin üzerinden neredeyse bir hafta geçmiş olsa da kırmızı halı etkinliğindeki en tarz görünüş tartışmaları devam ediyor.

Zendaya kırmızı halıdaki egemenliğini Valentino marka göbeği açık beyaz gömleği ve parlak gümüş eteğiyle sürdürürken, Timothée Chalamet ise gömleksiz giydiği Louis Vuitton takım ceketiyle hayranlarını büyüledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

94. Oscar Ödülleri, Billie Eilish için de büyük bir geceydi. Sanatçının James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die) ile aynı adı paylaşan parçası En İyi Özgün Şarkı dalında Oscar ödülü kazandı. Etkinlik için 20 yaşındaki şarkıcı fırfırlı siyah bir Gucci elbisesi giymişti.

Fakat bu görünüş bazı hayranlara fazla çarpıcı gelmiş gibi. TikTok'ta bir kişinin Eilish'e Oscarların en kötü giyineni unvanını layık görmesiyse şarkıcıyı tuvalette otururken çektiği tepki videosunu yayımlamaya itti.

TikTok'ta paylaştığı videoda @koltenkephart adlı kullanıcı, Oscarlarda en iyi ve en kötü giyinenlere dair kendi listelerini tanıtırken girişi Eilish'le yaptı. Eilish'in siyah elbiseli resminin önünde TikTok kullanıcısı, "Böyle b*klar yemesinden bıktım" dedi.

Bad Guy'ın şarkıcısıysa buna tuvalette oturduğu kısa videoyla yanıt verdi. Eilish tek bir söz söylemeden sadece kameraya barış işareti yaptı. Şarkıcı, TikTok videosunun yanına, "Ben b*klarımdan bıkmış DEĞİLİM. Şu an s*çıyorum" diye yazdı.

Eilish'in videosu uygulamada 23 milyonun üzerinde izlenirken hayranları şarkıcının umursamaz tepkisine övgüler yağdırdı.
 


Hayranlarından biri, "BÜYÜLEYİCİ GÖRÜNÜYORSUN" diye yazarken, bir diğeri de şöyle dedi:

Hayıııır, çok güzeldin.

Diğerleriyse Eilish'in bu damgaya tepki verme tarzını takdir ederken, bir diğer kişi şöyle dedi:

Sen nasıl... tuvalette bu kadar güzel görünebiliyorsun?

Birisi, "Ne mükemmel bir tepki" derken, başka bir hayran ekledi:

Seni işte bu yüzden seviyorum.

Bu, Eilish'in kendini eleştirenlere verdiği ilk karşılık değil. En İyi Özgün Şarkı dalında Oscar Ödülü'nü kazandıktan sonra da Eilish, onu "emo, biraz üzgün görünen bir genç" diye tanımlayan muhabire yanıt vermişti.

"Yani, 14 yaşından 20 yaşına geldim, sanırım bu yeterli olacaktır" demişti.

Bence bu tamamen büyümek ve yaş almakla ilgili. Ama evet, aşırı mutluyum.

Daha önce Altın Küre ve Grammy'de en iyi özgün şarkı ödüllerini kazanan No Time To Die, Oscarlar'da üçüncü ödülünü almış oldu. Beyoncé, Van Morrison, Lin-Manuel Miranda ve Diane Warren da bu kategoride aday gösterilmişti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU