Anthony Joshua'dan Will Smith'e tavsiye

Eski ağır sıklet dünya şampiyonu, altın madalya kazandığı 2012 Olimpiyatları'nda Smith'le bir araya gelmişti

Ağır sıklette iki eski dünya şampiyonluğu olan Anthony Joshua (Instagram/@anthonyjoshua)

Anthony Joshua, Oscar ödüllerinde Chris Rock'a tokat attığı için Will Smith'le "gurur duyduğunda" ısrar ederek, "yumruğunu sıkmalıydı" diye şaka yaptı.

Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in kazıtılmış saçına ilişkin şaka yapması üzerine şoke edici biçimde Rock'ın yüzüne vurmuş ve sonrasında bağırarak bir daha eşinden bahsetmemesini söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu olay eğlence sektöründe şok dalgası etkisi yaratırken, Smith daha sonra hem Rock hem de Akademi'den eylemleri sebebiyle özür diledi.

Ancak iki kez ağır sıklet dünya şampiyonu olan ve halihazırda Oleksandr Usyk'le rövanş maçına hazırlanan Joshua, altın madalya kazandığı 2012 Londra Olimpiyatları'nda ikilinin birlikte zaman geçirdiğini gösteren fotoğrafı paylaşarak Smith'i desteklediğini ortaya koydu.

Ünlü boksör, "Kardeşim seninle gurur duyuyorum" diye yazdı.

Bir dahaki sefere yumruğunu sık.

Joshua daha sonra, hadisenin görüntülerinin arka planında Survivor'dan "Eye of the Tiger" çalan bir videosunu paylaştı. Söz konusu şarkı, başrolünde Sylvester Stallone'un oynadığı, tarihin en ikonik boks filmi Rocky'yle olan bağıyla biliniyor.

Joshua haziranda Usyk'le karşılaşmaya hazırlanırken, Ukraynalı boksör Rus istilası sonrası ülkeden ve gönüllü savunma taburundan ayrıldığını teyit etmişti.

İki sıklette dünya şampiyonunun organizatörü Alex Krassyuk, Suudi Arabistan'ın rövanş müsabakasına ev sahipliği yapmak için aday olduğunu doğruladı.

Sky Sports'a konuşan Krassyuk, "(Suudi Arabistan) şu anda değerlendiriliyor" dedi.

Haziran sonu şu an bizim de aklımızda olan tarih. Birçok şey, evrakları ne kadar hızlı hazırlayabileceğimize bağlı olacak.

İyi olansa şu, Usyk hazırlanmaya başlamak için zaten Avrupa'da.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/boxing

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU