Renée Zellweger: Bir keresinde çıplak sahnenin çekiminden önce yapımcı şarap içmemi söyledi

"Bilirsin" diye söze başlayan oyuncu, "O şarabı içmeyeceğim ama bir telefon istiyorum" dediğini aktardı

Renée Zellweger, Netflix'te yayımlanan What/If dizisinde Anne Montgomery'yi canlandırmıştı (Netflix)

Renée Zellweger, bir keresinde bir yapımcının sette kıyafetlerini çıkarması için kendisine şarap teklif ettiğini öne sürdüğü anıyı paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar ödüllü oyuncu, olayın kariyerinin başlarında meydana geldiğini söyledi ancak yapımcının ya da üzerinde çalıştığı filmin adını vermedi.

Zellweger, işinde cinsiyet ayrımcılığını deneyimlediği diğer örnekler hakkında da konuştu.

Harper's Bazaar'ın nisan sayısının kapak dosyası için konuşan Zellweger, "Bilirsin, sette bir yapımcının benim için bir sonraki adımı atmaya hazırlanıp kıyafetlerimi çıkarmaya hazır olduğu zamanlar oldu" dedi.

Zellweger, anımsadığına göre ilgili olaydaki yapımcının kendisine şöyle dediğini aktardı:

Al, bu şarabı iç çünkü o zaman yaparsın.

"Bilirsin" diye söze başlayan aktris, "O şarabı içmeyeceğim ama bir telefon istiyorum. Çünkü şu anda bir telefon görüşmesi yapmam gerekiyor" dediğini aktardı.

Zellweger, önemli rol aldığı ilk film olan 1994 yapımı Reality Bites'da bazı yapımcıların ve ekip üyelerinin, karakteri Tami'ye referansla, arkasından "Tami Bimbo" diye hitap ettiğini yıllar sonra öğrendiğini de belirtti.

 

TV-Renee_Zellweger_88087.jpg

Renée Zellweger 'The Thing About Pam'de (2021 NBCUniversal Media, LLC)

 

The Harper's Bazaar için çalışan gazeteci, Zellweger'in deneyimine rağmen, #MeToo hareketinin başlangıcından bu yana öne çıkan pek çok meslektaşının aksine, hiçbir zaman işyerinde istismar kurbanı olmadığı konusunda "son derece kararlı" olduğunu kaydetti.

Aktris, son projesi olan NBC'nin yeni mini dizisi The Thing About Pam'de gerçek hayatta hüküm giymiş katil Pam Hupp'ı canlandırarak başrolü üstleniyor. Zellweger dizide protez ve dolguların ardında neredeyse tanınmaz halde görünüyor.

Zellweger daha önce rol için kilo almak yerine dolgu malzemesi takma kararının bir karakteri değil de gerçek bir kişiyi canlandırdığı için verildiğini söylemişti.

Aktris, "'Bridget Jones' deneyiminin sonuçlarını biliyorum ve bu benim yorumuma bağlı, sadece ne olduğunu gören kurgusal bir karakter değil" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/celebrity-news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU