Marvel'ın Moon Knight'ı kiminle ekip olmak istediğini açıkladı

Oscar Isaac, Avengers üyesi bir süper kahraman seçti

Moon Knight'ın yeni kurulacak bir Avengers takımının üyelerinden biri olabileceği düşünülüyor (Screenrant)

Disney+'ta yayımlanacak yeni Marvel dizisi Moon Knight'ın yıldızı Oscar Isaac, güçlerini Marvel Sinematik Evreni'nden Hulk'la birleştirmek istediğini açıkladı.

43 yaşındaki aktör 30 Mart'ta yayımlanmaya başlayacak yeni dizide ikonik karakter Moon Knight'ı, nam-ı diğer Marc Spector'ı canlandıracak. İzleyiciler bu sayede Moon Knight'ın güçlerini, Mısır mitolojisiyle bağını ve süper kahraman evreninde nasıl bir yere sahip olacağını öğrenecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 bölüm olarak yayımlanacak dizi, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evresi'nin bir parçası. 

Hits Radio'ya konuşan Isaac karakterinin Marvel Sinematik Evreni'nde en iyi hangi süper kahramanla anlaşacağı sorulduğunda "Hulk" cevabını verdi. 

Mark Spector çizgi romanlarda her ne kadar yalnız bir karakter olarak tasvir edilse de Isaac, Mark Ruffalo'nun canlandırdığı Hulk ya da diğer adıyla Bruce Banner'la Moon Knight'ın iyi bir ekip olabileceğini söyledi. 

Isaac şu ifadeleri kullandı:

Yani o yalnız biri. Bilmiyorum belki… Marvel Sinematik Evreni'ndeki kişilerden hangisiyle iyi anlaşacağını bilmiyorum. Belki Hulk'tır. Bunun olduğunu görebiliyorum.

Hulk, Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk Avengers takımının üyelerinden biri. 

Moon Knight, Marvel'ın nispeten daha az tanınan karakterlerinden biri ve bu dizi onun ileride üstleneceği görevler için bir zemin olacak.

 

 

Marvel, Moon Knight'ın diziden sonra nerede yer alacağını veya ilk hangi karakterle yollarının kesişeceğini henüz açıklamadı. 

Moon Knight, Marvel çizgi roman evreninde ilk kez 1975'te görülmüştü. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Comicbook

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU