Robert Pattinson, aşkı ünlü video oyunundan öğrendiğini açıkladı

"İşte her erkek aşkın ne olduğunu böyle anlıyor"

Pattinson, Batman'i canlandırarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylemişti (AP)

Birleşik Krallık doğumlu aktör Robert Pattinson, ünlü video oyunu Final Fantasy 7'den aşkı nasıl öğrendiğini anlattı.

Pattinson, Fransa'daki Clique X programına 27 Şubat'ta verdiği söyleşide, aşkı Japon video oyunu serisi Final Fantasy'nin 7. oyununun hikayesiyle öğrendiğini söyledi.

Matt Reeves imzalı The Batman'de başrolü oynayan Pattinson, Kedi Kadın'ı canlandıran Zoë Kravitz'le katıldığı röportajda, oyuncu arkadaşına Final Fantasy 7'deki karakterleri anlatmaya çalıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pattinson, "Bir aşk üçgeni oluşuyor. Bir tarafta herkese şifa dağıtmak ve herkesi daha iyi hale getirmek için özel güçlere sahip nazik bir kız olan Aeris, diğer tarafta da kısa etek giyen, hırsızlık yapan ve çok seksi olan Tifa var. Sen de bunun karşısında ‘Karar veremiyorum!' diye kalıyorsun. Sonra da hikayenin zirve noktasında bir anda Aeris ölüp gidiyor. İşte her erkek aşkın ne olduğunu böyle anlıyor" dedi.

Fakat Pattinson'ın anlattığı hikayeyi tam olarak anlamlandıramayan Kravitz ise "Bu çılgınca bir şey" diyerek "İki kadın karakter var, birinin özelliği her şeyi iyileştirmek, diğerininki de kısa etek giymek mi? Bu iki seçenek mi var? Tanrım, dünyanın sorunu bu işte!" ifadelerini kullandı.
 


Pattinson'ın söyleşisi sosyal medyada viral oldu ve Final Fantasy hayranlarının büyük ilgisini çekti.

The Batman, 4 Mart'ta Türkiye'de vizyona girdi.



Independent Türkçe, NME, We Got This Covered

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU