Benedict Cumberbatch, The Power of the Dog sayesinde bir ailenin hayatını kurtardı

"Sen Sherlock değil misin?"

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch, 12 dalda Oscar'a aday gösterilen filmi The Power of the Dog için öğrendiği çiftlik becerileriyle bir aileyi kurtardığını söyledi.

Thomas Savage'ın aynı adlı romanından uyarlanan film, ABD'nin Montana eyaletinde geniş bir çiftliğe sahip iki kardeşi konu ediniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil (Benedict Cumberbatch) ve George (Jesse Plemons) adlı kardeşlerin hayatı, George'un evliliğiyle alt üst oluyor.

Cumberbatch, The Graham Norton Show'un 25 Şubat'ta yayımlanan bölümünde aileyi kurtarışını anlattı.

Film çekimlerinin sona ermesinin ardından tatile çıktığını söyleyen yıldız isim, şöyle konuştu:

Sahile gidiyorduk. Oraya ulaşmak için bir tarlayı geçmemiz gerekiyordu. Tarladaysa hareket edemeyen taş kesilmiş bir aile vardı. Buzağılarında olduğu bir inek sürüsü yüzünden donmuşlardı. 'Bunu yapabilirim' diye düşündüm.

Britanyalı oyuncu, hayvanları dağıtarak aileyi kurtardığını söyledi:

Aile, 'Bu harikaydı. Sen Sherlock değil misin?' dedi. Yaptığım çok Sherlock dışı bir hareketti.

Cumberbatch ayrıca meslektaşı Sam Elliott'ın, The Power of the Dog'a "iğrenç" demesine 4 Mart'ta yanıt verdi. "Bu tuhaf tepkiye cevap vermemek için çok uğraşıyorum" diyen ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Ben söylenenleri bizzat duymadım, o yüzden ayrıntılı bir yorum yapmam doğru değil. Ancak bu tarz kişiler bizim dünyamızda hep var... Saldırganlık, öfke ve hayal kırıklığı kendinizi kontrol edememenize sebep olur. Bu durum hem kendinize hem de çevrenizdekilere zarar verir.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, NBC News

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU