Drew Barrymore: Luke Wilson'la 1990'larda açık ilişki yaşadık

Ünlü aktris o zamanlar "genç olduklarını" ve "sadece eğlendiklerini" söyledi

Luke Wilson ve Drew Barrymore, 1998 yapımı Home Fries'da başrolleri paylaştıktan sonra iki yıl açık ilişki yaşamıştı (AP)

ABD'li aktris ve talk show sunucusu Drew Barrymore, aktör Luke Wilson'la 1990'larda açık ilişki yaşadığını açıkladı. 

Ünlü oyuncu, The Drew Barrymore Show adlı programının perşembe yayımlanan bölümünde konuğu Kate Hudson'a aşk hayatından bahsetti. Wilson'la bir dönem eğlenceli vakit geçirdiğini söyleyen Barrymore şu ifadeleri kullandı:

Onunla çıkıyordum ama bence o başkalarıyla da çıkıyordu. Açık bir ilişkiydi, gençtik.

O dönem Luke Wilson'ın kardeşi Owen Wilson'la ilişki yaşayan Hudson da dördünün Kaliforniya'nın Santa Monica kentindeki bir restoranda karşılaştıklarını söyledi. Hudson, Owen Wilson'la iki yıllık ilişkisi sürecinde Barrymore ve Luke Wilson'la vakit geçirdiklerini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hudson ve Luke Wilson o dönem ortak bir projede de yer almıştı. İkili, 2003 yapımı Alex ve Emma'nın (Alex & Emma) başrollerini üstlenmişti. 

2000'lerin başında tabloid gazetelerin manşetlerine sık sık çıkan Barrymore ve Luke Wilson, 2003'te vizyona giren Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz'ın (Charlie's Angels: Full Throttle) galasında da birlikte boy göstermişti.

Aktris o dönem birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini, meslektaşlarıyla takıldıklarını ve eğlendiklerini söyledi. 

Aşk hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Barrymore daha önce flört uygulamalarının kendisini "ezik" hissetmesine neden olduğunu da dile getirmişti. 

 

Independent Türkçe, Glamour, Vanity Fair

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU