Kanye West'in menajeri: Putin ziyareti söylentileri tamamen uydurma

Sanatçının birlikte çalıştığı kişiler, kendisinin Rusya'ya bir gezi planladığına dair söylentilerin doğru olup olmadığı konusunda çelişkili görünüyor

44 yaşındaki ABD'li rapçinin Forbes'a göre 1,8 milyar dolarlık serveti bulunuyor (Reuters) 

Kanye West'in menajeri, sanatçının Rusya gezisi sırasında Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmeyi planladığına dair haberleri "tamamen uydurma" olarak niteledi.

Bu hafta başında Billboard, geçen yıl adını resmen Ye olarak değiştiren West'in ülkedeyken bir dizi Sunday Service (Kanye West'in, Hıristiyan inancında kiliselerde söylenen gospel müziği projesi -ed.n.) performansı sahnelemeyi planladığını bildirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dergi ayrıca West'in "sırdaşı ve stratejik danışmanı" Ameer Sudan'ın yorumlarına dayanarak, sanatçının "ikinci evi" yapmayı planladığı Rusya'dayken ticari konular üzerine eğileceğini de iddia etmişti.

Rus milyarder Aras Agalarov'un oğlu pop şarkıcısı Emin Agalarov'un yayımcısı Rob Goldstone, yayın kuruluşuna "görüşmelerin devam ettiğini" belirtmişti.

Ancak West'in menajeri Pierre Rougier, şimdi Rolling Stone'a hikayenin "tamamen uydurma" olduğunu söyledi.

Rougier, söylentileri "bu Rusların hüsnükuruntusundan doğan bir kurgu" diye niteledi.

Önceki haftalarda plak şirketi yöneticisi Steven Victor, Ye'nin 2021'de çıkan albümü Donda'nın devamı üzerinde halihazırda çalışmaya başladığını söylemişti.

Ye geçen yıl birkaç büyük gecikmenin ardından 10. stüdyo albümünü yayımlamış ve karışık eleştiriler almıştı. Albüm ayrıca bazı parçalarda Marilyn Manson ve DaBaby'nin yer alması nedeniyle tartışmalara neden olmuştu.

Bu hafta yapımı 20 yıl süren, yakında izleyicilerle buluşacak Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy belgeselinin fragmanı yayımlandı.

The Independent'ın incelemesini buradan okuyabilirsiniz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU