Grimes'tan Elon Musk'a gönderme: "Oyunları benden daha çok seviyordu"

Ünlü çift eylülde ayrıldıklarını açıklamıştı

Elon Musk ve Grimes, bebeklerine verdikleri X AE A-Xii ismini yasalara uyumlu hale getirmek için birkaç kez değiştirmesi gerekmişti (AFP)

Kanadalı şarkıcı Grimes'ın, yeni şarkısı Player of Games'i eski sevgilisi Elon Musk'a yazdığı düşünülüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyun oynamayı sevmesiyle bilinen Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan eylülde ayrılan 33 yaşındaki müzisyen parça boyunca "en iyi oyuncuya" aşık olmaktan bahsediyor. 

Grimes şarkıda, "En iyi oyuncuya aşığım ama o her zaman oyunu benden daha çok sevecek" diyor. 

Musk, 27 yaşında milyoner olmadan önce video oyunları tasarlıyordu. Şu an 50 yaşında olan teknoloji girişimcisi ocakta Halo adlı video oyununu hâlâ oynadığını söylemişti.

Şarkıda yer alan, "Uzayın soğuk genişliğine yelken aç, aşk bile seni yerinde tutamaz" sözleri parçanın Musk'la ilgili olduğu yönündeki iddiaları kuvvetlendiriyor. 

 

 

Elon Musk eylülde yaptığı açıklamada Grimes'tan ayrılmasının başlıca nedeninin işi olduğunu söylemişti. Musk o dönem şu ifadeleri kullanmıştı:

Çoğunlukla SpaceX ve Tesla'daki işlerim, esasen Teksas'ta olmamı veya denizaşırı seyahat etmemi gerektiriyor ve Grimes'in işi de en çok Los Angeles'ta.

Ancak Musk tamamen ayrılmadıklarını ve hâlâ görüştüklerini, "Kısmen ayrıyız ama hâlâ birbirimizi seviyoruz, sık sık görüşüyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz" ifadeleriyle dile getirmişti. 

Üç yıl birlikte olan Musk ve Grimes'ın X AE A-Xii adında bir bebekleri var. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU