Friends'in Janice'i: Chandler benimle evlenmeliydi

Maggie Wheeler, TikTok videosuyla dizinin sonuna alternatif bir senaryo yazdı

Friends'de bir ayrılıp bir barışan Janice ve Chandler dizinin sonunda farklı kişilerle evlenmişti (NBC)

Friends'de canlandırdığı Janice karakteriyle tanınan Maggie Wheeler, dizinin sonunun nasıl bitmesi gerektiğine dair düşüncelerini paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jax adlı TikTok kullanıcısının profiline konuk olan Wheeler, dizinin tema müziğinin sözlerini değiştirerek Friends'e alternatif bir son yazdı. 

Jax ve Wheeler'ın birlikte söylediği şarkı, "Kimse Friends'deki bir hata hakkında konuşmuyor" diye başlıyor ve "Dizinin en iyi çifti sona ulaşamadı. Chandler ve Monica birlikte gayet iyiler ama bence Chandler başka biriyle evlenmeliydi" diye devam ediyor. 

Bu sözlerin ardından ekrana Wheeler geliyor ve kendi söylediği kısma meşhur "Aman Tanrım" (Oh my God!) ifadesiyle başlıyor. Aktris sonrasında şunları dile getiriyor:

Chandler, Monica'yla boşandığınızda seni bekliyor olacağım. Beni her zaman daha çok sevdiğini biliyorsun, seni bekliyor olacağım. Beni seviyorsun, Chandler Bing!

 

 

Wheeler, Friends ekibini yeniden bir araya getiren ve mayısta yayımlanan Friends: Reunion'da da yer almıştı. 

Unutulmaz kahkahasıyla tanınan Wheeler, 2006'da ITV'de yayımlanan This Morning programına verdiği röportajda kahkahanın nasıl ortaya çıktığını şu şekilde anlatmıştı:

Kahkaha ilk provada organik olarak ortaya çıktı. Matthew Perry o kadar komikti ki bir gülme biçimi bulmam gerekiyordu. Onunla çalışırken, 'Bu adam beni sette güldürecek, hazırlıklı olmalıyım. Ne yapacağım?' diye düşünmeye başladım. Bu yüzden Matthew beni güldürdüğünde güvenlik önlemi olarak Janice'in gülüşünü yarattım

 

Independent Türkçe, People, ITV

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU