Erbakan: Tüm ambargolara rağmen 81 il ve 900’den fazla ilçede varız

Partisinin kuruluş yıldönümünde konuşan Erbakan, "Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır" dedi

Fotoğraf: Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul'da düzenlenen, partisinin 3. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu.

Partisinin 200 bine yakın resmi üyesi olduğunu ifade eden Erbakan, "Yeniden Refah Partimiz,  Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır. Partimizin 3. Yılında tüm yok saymalara, medya ambargolarına ve anket manipülasyonlarına rağmen Hakkari’mizden Çanakkale’mize, Sinop’umuzdan Antalya’mıza ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın ‘Hilali’,  bereketin ve kalkınmanın  ‘Başağı’ ile bezenmiş tabelalarımız ve bayraklarımız 81 il ve 900’den fazla ilçemizi kuşatmış durumdadır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Sadece eleştiren değil çözüm de ortaya koyan siyaset anlayışı ile hareket ettik"

Yeniden Refah Partisi olarak sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ettik.’ Diyen Erbakan sözlerine şöyle devam etti:   

Ekonomik krizden, İstanbul Sözleşmesi’nin yol açtığı sosyal sorunlara, işsizlikten, eğitimde yaşanan sıkıntılara, Kıbrıs’tan, Akdeniz’de karşı karşıya olduğumuz tehlikelere kadar birçok konuda, doğruya gönül rahatlığıyla doğru, yanlışa da kararlılıkla yanlış diyerek düşüncelerimizi aziz Milletimiz’le paylaştık. Bugüne kadar partimiz tarafından ortaya konulan;  “Milli Kaynak Paketleri” kitabımız,  “81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi” kitabımız,  “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” ve “Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm” kitaplarımız başta olmak üzere,  hazırladığımız tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm milletimizle  paylaştık. Bunlara ilaveten, partimizin “gölge kabinesi” olarak adlandırabileceğimiz  “Milli Siyaset Kurullarımız”  iktidarımızın ilk 100 gününde tüm bakanlıklarda hangi icraatları gerçekleştireceğimizi ortaya koyacak kitaplarımızı hazırlamaktalar.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU