Prenses Diana'nın medyumu: Prens Harry'yle konuştuğumda evleneceği kadını tahmin ettim

Sally Morgan yeni kitabında Sussex Dükü'yle yaptığı telefon konuşmasının detaylarını anlarttı

Sally Morgan (sağda) yeni kitabında Prens Harry'nin akıl sağlığına dair dürüst açıklamalar yapmasını takdir ettiğini söyledi (The Mirror)

Prenses Diana'nın medyumu olarak bilinen Sally Morgan yeni kitabında Prens Harry'nin Meghan Markle'la evlenmeden önce kendisiyle nasıl temas kurduğunu ve sorduğu soruları yazdı.

Galler Prensesi'ne ruhsal açıdan rehberlik eden Morgan, Kensington Sarayı'nda Prens Harry'yle 7 yaşındayken tanıştığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kariyerine gelecekte yaşanacaklara dair ücretsiz tahminler yaparak başlayan ve şu an tek seans için 5 bin euro (yaklaşık 57 bin TL) kazanan Morgan; Prenses Diana'nın trajik ölümünü, Prens Harry'nin esmer bir kadınla evleneceğini ve çiftin zorlu bir dönemden geçmesine rağmen birlikte kalacağını tahmin ettiğini öne sürüyor. Morgan'ın iddiaları arasında Prenses Diana'nın oğullarını hâlâ izlediği ve kendisine mesajlar gönderdiği de yer alıyor. 

Mirror'ın aktardığına göre annesinin 1997'de trafik kazasında hayatını kaybetmesinin üstünden 15 yıl geçtikten sonra Prens Harry, Morgan'ı arayarak şu soruyu sormuş:

Annemin ölme biçimiyle ilgili ne düşünüyordun?

İkili bu sorunun ardından 45 dakika boyunca konuşmuş. Morgan, bunun Prens Harry'nin yaşadığı zihinsel sıkıntılarla mücadele etmek için ilk girişimi olduğunu düşünüyor. Morgan telefon görüşmesine dair şunları dile geitiriyor:

St. Tropez'de tatildeydim ve beni aradı. İlk söylediği şey o soruydu.

Medyum daha sonra Prens Harry'ye teyzesi Sarah McCorquodale'le konuşmasını önermiş. Morgan, Prenses Diana'nın ölümünden önce McCorquodale'le görüşmüş ve ona Kraliçe'nin öleceğini söylemiş. Ancak ölen Kraliçe II. Elizabeth yerine Prenses Diana olmuş. 

Söz konusu telefon konuşmasında Prens Harry, Morgan'a abisi Prens William için duyduğu endişeleri ve gelecekteki eşinin kim olacağına dair fikirlerini de anlatmış. Sussex Dükü'nün o dönem sarışın kadınlarla birlikte olduğunu belirten Morgan ona farklı biriyle evleneceğini söylemiş. Prens Harry, kendisine gelecekteki eşinin saç rengini sorduğundaysa Morgan, "Siyah saçlı biriyle evleneceksin" demiş. 

Morgan'ın Secret Spirit (Gizli Ruh) adlı kitabı 18 Kasım'da çıkacak. 

 

Independent Türkçe, Mirror, The International News

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU