9 kişinin öldüğü festivalin ardından Drake "striptiz kulübünde 1 milyon dolar harcadı"

Drake ve Travis Scott'a Astroworld Festivali'nin ardından tazminat davası açılmıştı

Drake yüzlerce kişinin yaralandığı festivalin ardından ölenler ve aileleri için dua ettiğini söylemişti (Fotolar: AFP - Instagram/@akademiks)

ABD'nin Houston kentinde gerçekleştirilen ve 9 kişinin izdiham nedeniyle hayatını kaybettiği Astroworld Festivali'nde sahne alan Kanadalı rapçi Drake'in yaşanan trajedinin ardından bir striptiz kulübünde 1 milyon dolar (yaklaşık 10 milyon TL) harcadığı iddia edildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The New York Post'un haberine göre ünlü rapçi Houston'daki Area 29 adlı stripriz kulübünde yaklaşık 1 milyon dolar harcadı. 

Rapçinin arkadaşı olduğu belirtilen DJ Akademiks'in sosyal medya hesabında 9 Kasım'da paylaştığı videoda birçok kadının nakit paraları topladığı görülüyor. Videoyu çeken kişi parayı sayan kadınlardan Drake'e teşekkür etmelerini istediğinde hepsi bir ağızdan "Teşekkürler Drake" diye karşılık veriyor. 

 

 

Striptiz kulübünün hesabından sildiği ancak daha sonra The Sun'ın yayımladığı paylaşımdaysa Drake'in orada bulunduğuna işaret edecek şekilde rapçinin Instagram hesabı @champagnepapi'nin etiketlendiği görülüyor. 

 

1.png
Striptiz kulübünün paylaştıktan kısa süre sonra sildiği gönderide Drake'in orada eğlendiği belirtiliyor (Instagram/@area29htx/The Sun)

 

5 Kasım'da düzenlenen festivalde yaşananların ardından rapçi Instagram hesabından şunları söylemişti:

Son birkaç günümü bu yıkıcı trajediyi kabullenmeye çalışarak geçirdim.

Striptiz kulübünün müdavimlerinden biri olduğu belirtilen Drake'in festivalden birkaç gün önce de mekana gittiği düşünülüyor. 

Aralarında çocukların da bulunduğu birçok kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Astroworld Festivali'nde yer alan Travis Scott, Drake ve festivalin organizatörlerine tazminat davası açılmıştı

 

Independent Türkçe, The New York Post, The Sun, BBC Türkçe

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU