CHP lideri: Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yozgat'ta yaptığı konuşmada "İki kırmızı çizgimiz var biri vatanda diğeri bayraktır. İlk bir haftada şehit ailelerine haklarını teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Yozgat’ta 230'un üzerinde fabrikanın kapatıldığını kaydederek "Neden?" diye sordu.

Sosyal devletin amacının işsizlikle mücadele olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Çiftçiye özel teşviklerin getirilmesi lazım"

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

Yozgat’tın yeşil mercimeği varken ithal ediyoruz. İktidar tarım kanununa uymuyor. İhtiyaç ve kaynaklar arasında iyi planlama yapılmalı. Çiftçiye özel teşviklerin getirilmesi lazım. Yatlara hangi fiyattan mazot veriyorlarsa çiftçiye de aynı fiyattan vereceğiz.

"Bir haftada şehit ailelerine haklarını teslim edeceğiz"

Konuşmasına "Yabancı bir asker postalının gelmesini istemiyoruz" ifadeleriyle devam eden CHP lideri, "İki kırmızı çizgimiz var biri vatanda diğeri bayraktır. İlk bir haftada şehit ailelerine haklarını teslim edeceğiz. Söz veriyorum o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler diye konuştu.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU