Habertürk yazarı: Kavcıoğlu’nun muhalif gazeteci açılımı

"Keşke aynı idrak düzeyine AK Partili siyasetçiler de ulaşsa"

Fotoğraf: AA

Habertürk yazarı Kübra Par, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun muhalif olarak bilinen gazetecilerle görüşmesine dikkati çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Par, bugünkü köşe yazısında  “Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, kendisi hakkında eleştirel yorumlar yapan gazetecilerle buluşup sohbet ediyormuş” dedi ve şunları yazdı:

Geçen hafta Barış Soydan T24’teki köşesinde Kavcıoğlu’nun açıklamalarına yer vermişti. Soydan’ın daha önce “Merkez Bankası Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arasında soğuk rüzgârlar esiyormuş” diye bir kulis haber yazmasının ardından gelen bu buluşma dikkat çekiciydi.

Dün de Cüneyt Özdemir, Kavcıoğlu’nun kendisini davet ettiğini, off-record bir görüşme yaptıklarını söyledi. “Benden önce de Kavcıoğlu’nu çok sert şekilde eleştiren bir başka gazeteci gelmiş” diye anlattı. Anlaşılan Kavcıoğlu yalnızca iktidara yakın medyanın desteğini alarak kamuoyunu ikna etmenin mümkün olamayacağı gerçeğini idrak etmiş ve çalışmalarını anlatmak için bir muhalif gazeteci açılımı yapmış.

Par, “Keşke aynı idrak düzeyine AK Partili siyasetçiler de ulaşsa” yorumunu yaptı.

 

Habertürk, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU