Will Smith'in ilişki danışmanı çiftlerin birbirlerini neden aldattığını açıkladı

Amerikalı aktör, danışmanı Michaela Boehm'in farklı bir teknik kullandığını söylemişti

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, 1997'de dünya evine girmişti (AP)

Amerikalı ünlü aktör Will Smith'in ilişki danışmanı Michaela Boehm evliliklerde çiftlerin neden birbirlerini aldatmaya meylettiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Will Smith kısa süre önce eşi Jada Pinkett Smith'le yaşadığı ufak ilişki problemlerini çözmek için Boehm'e başvurduğunu söylemişti. 53 yaşındaki aktör GQ'ya verdiği röportajda en büyük fantezisinin Halle Berry ve Misty Copeland gibi ünlülerin de yer aldığı bir harem olduğunu söyleyerek pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Smith, ne eşinin ne de kendisinin ilişki konusunda çok katı davranmamasının uzun evliliklerinin esas sırrı olduğunu belirtmişti. 

Insider'a konuşan Boehm, çiftlerin aldatma gerekçelerinden bahsetti ve genellikle keşfedilmemiş fantezilerin buna sebep olduğunu söyledi. 

İlişki uzmanı şu ifadeleri kullandı:

Pek çok kişinin ciddi bir ilişkiden bekledikleriyle henüz keşfetmedikleri arasındaki boşluk problem yaratıyor. Bu yüzden birçok kişi boşanıyor, aldatıyor ya da ilişki içinde garip şeyler yapıyor.

Boehm ayrıca en derin ve karanlık arzularla korkuları görselleştirmenin söz konusu düşüncelerin kişiye nasıl hissettirdiğini anlamasını sağlayabileceğini ifade ediyor. İlişki uzmanı danışma desteği verdiği kişilere duygularına dair kendilerini kandırmak yerine bu düşünceleri hayal etmesini tavsiye ediyor. Boehm bunu yapmaktaki amacının kişinin kendi fantezilerini sarmalayan utanç verici damgayı ortadan kaldırmak olduğunu söylüyor. 

Aktör ve rapçi Smith, Boehm'in tekniğinin arzularını özgür kıldığını ve bunun zihnini temizlediğini belirtmişti. Oyuncu, eşi Jada Pinkett Smith'le açık bir evlilik yaşadıklarını ve evliliklerini bir tür "hapishaneye" çevirmekten uzak durduklarını ifade etmişti. 

 

Independent Türkçe, Insider, GQ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU