Eski Beyaz Saray çalışanı "Trump, penisinin şekline kafayı takmıştı" dedi, Trump'tan sert cevap geldi

ABD'nin tek dönemlik başkanı, Stephanie Grisham'ın ayrıldıktan sonra "çok sinirli ve üzgün" olduğunu iddia etti

(AFP)

Donald Trump, sükse yaratan yeni kitabında eski başkanın penisinin şekline kafayı taktığını ve öfkesini gösteri müziği dinleyerek yatıştırdığını öne süren eski bir Beyaz Saray çalışanını sert biçimde eleştirdi.

Bir dönemlik ABD Başkanı, ifşaat kitabında hayret veren açıklamalarda bulunan eski Beyaz Saray Basın Sözcüsü ve Melania Trump'ın özel kalemi Stephanie Grisham'ı hedef aldı.

Eski başkanın aksine Twitter'dan yasaklanmayan sözcüsü Liz Harrington aracılığıyla açıklamada bulunan Trump, "Stephanie gerekenlere sahip değildi ve bu en başından beri açıktı" dedi.

İlişkisi bittikten sonra çok sinirlendi ve üzüldü. Zaman geçtikçe ona nadiren güvenilir hale geldi, hatta akla bile gelmez oldu.

İki kez azil soruşturması geçirerek rekor kıran Trump, "Grisham'ın büyük sorunları vardı ve bu sorunları kendi başına çözmesi gerektiğini düşündük. Şimdi herkes gibi ona da sol eğilimli radikal bir yayıncı tarafından kötü ve doğru olmayan şeyler söylemesi için para ödeniyor" dedi.

Trump ayrıca "bu çok sıkıcı boş lafları haberleştirmeyi sürdüren ahlaksız yayıncıları" da hedef aldı.

Biz ve MAGA (Amerika'yı Yeniden Harika Yap) hareketi buna tamamen alışkınız. Çok uzak olmayan bir gelecekte sesimizi geri kazanacağız ve basın bize adil davranacak.

Bir dönem Trump'ın yardımcısı Max Miller'le çıkan Grisham, The New York Times'ın elde ettiği taslağa göre I'll Take your Questions Now (Sorularınızı Şimdi Alacağım) adlı kitabında eski ABD Başkanı'na karşı bir dizi iddia öne sürüyor.

Yazar kitapta 2019 Osaka G20 zirvesinde Trump'ın, Vladimir Putin'e TV kameraları için "kendisine birkaç dakikalığına biraz daha sert davranacağını" söylediğini iddia ediyor.

Grisham ayrıca kitapta Putin'in Trump'ın "dikkatini dağıtmak" için çevirmenleri güzel kadınlardan seçtiğini yazıyor.

Kitapta ayrıca, iddia edilen Stormy Daniels ilişkisi haberi sonrası Melania Trump'ın kocasını herhangi bir fotoğrafa veya tweet'e dahil etmeyi reddettiğini ve etkinliklere her zaman yakışıklı bir askeri yardımcının kolunda çıktığını öne sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grisham, Melanie Trump'ın kocasının başkanlığından son derece koptuğunu, Kasım 2020'deki seçim gecesi boyunca uyuduğunu ve 6 Ocak Kongre Binası isyanı sırasında halı fotoğrafı çekimleriyle meşgul olduğunu iddia ediyor.

Yazar, ABD Başkanı'nın Kuzey Kore ziyareti sonrası kendisinden basın ekibinin Beyaz Saray brifing odasından kalıcı olarak nasıl yasaklanabileceğinin yollarını araştırmasını istediğini ileri sürüyor.

Kitapta ayrıca, Max isimli bir Beyaz Saray görevlisinin "Müzik Adam" olarak tanınmaya başladığı, Max'ın görevinin Cats'in "Memory" parçası gibi Başkan'ın favori Broadway şarkılarını çalarak Trump'ın öfkesini yatıştırmak olduğu belirtiliyor.

Grisham, Trump'ın bir defasında kendisini Air Force One uçağından aradığını ve Stormy Daniels'ın yazdığı ifşaat kitabında iddia ettiği gibi penisinin küçük veya mantara benzer bir şekle sahip olmadığını teyit etmesini istediğini ileri sürüyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU