Gonzalo Higuain: Inter Miami, Lionel Messi'yi istiyor

Barcelona'nın eski yıldızı bu yaz PSG'ye katılmıştı

(AFP)

Lionel Messi daha yeni Fransız kulübü Paris Saint-Germain'e imza attı ancak uzun vadedeki geleceği şimdiden sorgulanmakta.

Bu olayda neden Messi'nin mutsuzluğu ya da kulübe mali olarak uymaması değil. Bu sorgulama, David Beckham'ın sahip olduğu MLS kulübü Inter Miami'nin arzularından kaynaklanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Messi, önemli miktarda azaltılan maaşa rağmen sözleşmesini yenileyemeyen Barcelona'dan bu yaz ayrıldı ve nihayetinde şu ana kadar henüz golle buluşamadığı iki maça çıktığı Ligue 1 kulübü PSG'ye katıldı.

Messi'nin Arjantin milli takımında beraber oynadığı eski takım arkadaşlarından Gonzalo Higuain, şu anda Florida kulübü Inter Miami'de oynuyor ve Messi'yi bir daha uygun olduğunda ABD'ye getirmek isteyeceklerinin farkında olduğunu söylüyor.

Bununla birlikte Higuain, Balıkçıllar'la (Inter Miami'nin takma adı -ed.n.) yaptığı sözleşme sona erince futbolu bırakmayı planladığı için, iki forvetin yeniden buluşması gelmesi pek olası değil.

ESPN'e konuşan Higuain, "Başımı belaya sokmak istemiyorum, Leo Miami'ye gelir mi bilmiyorum" dedi.

Leo, PSG'yle iki yıllık sözleşme imzaladı... Kulüp onu istiyor, göreceğiz.

Inter Miami'yle bir yıl daha sözleşmem var, sonra futboldan ve her şeyden bir süreliğine uzaklaşacağım.

Real Madrid, Napoli ve Juventus'ta da oynayan Higuain, Messi'nin şu anda en çok forma giyme (153 maç) ve en çok gol atma (79) rekorunu elinde bulundurduğu Arjantin milli takımıyla 75 maça çıktı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/football

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU