Bakanlar ve AK Parti yöneticileri zor soruyu yanıtladı: Et döner mi tavuk döner mi?

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı bir video hazırlayarak kabinedeki bakanlara ve AK Partili yöneticilere bazı sorular sordu. Bakanların çoğu "et döner mi tavuk döner mi" sorusuna "et döner" cevabını verdi

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı, "Bakanlara gayri resmi sorular" konulu bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bazı bakanların kendilerine yöneltilen esprili sorulara verdikleri yanıtların yer aldığı videoda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti genel başkan yardımcılarının cevapları yer alıyor.

Bakanlar "Vize mi final mi?", "Kopya veren mi alan mı?","Et döner mi tavuk döner mi?", "Ronaldo mu Messi mi?", "Simit mi gevrek mi?", "Kuru mu yaş mı?", "Öğrenci mi mezun mu?" ile "Menemen soğanlı mı soğansız mı?" sorularına yanıt verdi.

Ronaldo mu Messi mi?

"Et döner mi, tavuk döner mi" sorusuna genellikle "et döner" cevabını veren bakan ve AK Parti yöneticileri "Ronaldo mu Messi mi" sorusuna da yanıt aradı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bu soruya "Pratikte ve teoride futbol bilgisi olarak tabii ki Messi ama siyasi konjonktürde sonuna kadar Ronalda şu dönemde" dedi.

Hamza Dağ ise bu soruya "Quaresma" diye yanıt verdi.

Milli Eğitim Bakanı: Mezun olmak imkansız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "mezuniyet mi öğrencilik mi" sorusuna "Mezun olmak bence imkansız" dedi.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU