Karamollaoğlu’ndan Asiltürk açıklaması: Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam

Her partinin içinde farklı görüşe sahip insanlar olabileceğini kaydeden Karamollaoğlu, “Bunu prensipte zenginlik olarak görürüm. Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam” dedi

Fotoğraf: Habertürk

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Oğuzhan Asiltürk hakkında değerlendirmede bulundu.

Her partinin içinde farklı görüşe sahip insanlar olabileceğini kaydeden Karamollaoğlu, “Bunu prensipte zenginlik olarak görürüm. Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam” dedi.

Karamollaoğlu, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu.

Altaylı’nın “Oğuzhan Bey sanki parti yönetimiyle farklı görüşe sahipmiş gibi tavır içinde. Siz AK Parti’ye sert bir muhalefet yaparken, Oğuzhan Bey dostane ilişki içinde. Bu ayrımın temel sebebi nedir?” sorusuna Karamollaoğlu, “Parti içi meseleleri medya önünde tartışmayı isabetli görmüyorum. Her partinin içinde farklı görüşlere sahip insanlar olur. Ancak partinin görüşü ortaya çıkıp deklare edildikten sonra görüşmeler, halka hitap o istikamette gerçekleştirilir” dedi.

Asiltürk için, “Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız” diyen Karamollaoğlu, “Kendisinin farklı düşünceleri de var. Oğuzhan Bey benim tavrımı da düşüncelerimi de kanaatimi de biliyor” ifadelerini kullandı.

Politikaların genel idare kurulunda karara bağlandığını ifade eden Karamollaoğlu, “Her partinin içinde farklı görüşe sahip insanlar olur. Farklı görüşlerin gündeme gelmesini prensip olarak zenginlik olarak görürüm. Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam. Bunu bütün arkadaşlarımı da bilirler” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU