Ünlü komedyen uzaya gitme teklifini neden reddettiğini açıkladı

Kevin Hart kendisine sunulan teklifi geri çevirme sebebini anlattı

Havacılık ve uzay araştırma şirketi Blue Origin'in sahibi Jeff Bezos yakın zamanda uzaya çıkarak büyük yankı uyandırmıştı (Blue Origin)

ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart, Straight From The Hart isimli radyo programında uzaya gitme teklifi aldığını söyledi ve teklifi reddetme gerekçesini anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hart her ne kadar teklifi kimin yaptığını açıklamasa da projenin odağında bir ünlünün uzay deneyiminin belgelenmesinin yattığını belirtti. Komedyen kendisine teklif edilen meblağı da açıklamadı. 

Screen Rant'in haberine göre 42 yaşındaki komedyen yaşını ve çocuklarını düşündüğünde böyle bir girişime değmeyeceğini düşündüğünü söyledi. Hart şu ifadeleri kullandı:

Eğer hayatımın diğer tarafında olsaydım, yani 60 ya da 65 yaşında olup çocuklarımın belli bir yaşa geldiğini görmüş olsaydım, bilirsiniz tüm çiçeklerin açtığına tanık olarak hayatımı yaşasaydım bu şekilde nokta koyabilirdim. Bu miniklere sahipken hayatımın bu aşamasında uzayla uğraşamam.

Bahsi geçen programda tartışma uzay olunca söz kaçınılmaz biçimde yakın zamandaki uzay girişimleriyle gündeme gelen Jeff Bezos ve Richard Branson'a geldi. Hart, Bezos'un 4 çocuğu olduğunu öğrendiğinde havacılık ve uzay şirketi Blue Origin'in sahibinin "kumar oynadığını" düşündüğünü belirtti. 

 

ap.jpeg
Kevin Hart 2018'de vizyona giren Night School'un başrolünde yer almıştı (AP)

 

ET Online'ın haberine göre ABD'li ünlü aktör Ashton Kutcher da aynı gerekçeyle uzaya gitmeyi reddettiğini söylemişti. Kutcher, Richard Branson'ın şirketi Virgin Galactic'le uzaya gitmeyi planladığını ancak eşi Mila Kunis'in çocuklarını düşünmesi gerektiğini söylerek izin vermediğini belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, ET Online

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU