AK Parti genel başkan yardımcısı: Türkiye, nitelikli iş gücü ve gençleri ile dünyada söz sahibi olacak ülkelerden biri

Şırnak'ta gençlerle bir araya gelen İleri, "Geleceğin Türkiye'si büyük bir Türkiye olacak. Dijital dönüşüm sürecinde Türkiye’nin lider olma noktasında çok ciddi avantajları var" dedi

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Şırnak Üniversitesi bahçesinde düzenlenen "Net Konuşalım" programına katıldı.

Programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan İleri, dünyada dijital dönüşüm süreci yaşandığını, ülkeler arasındaki güç dengelerinin yaşanan dijital dönüşüm ile değiştiğini söyledi.

İleri, "Türkiye de bu dönüşümde sessiz kalan bir ülke değil. Hakikaten şu an vatandaşı olduğunuz ülke, bizi öyle bir devlet aklı ile yönetiyor ki; bu dijitalleşme sürecinde uzun vadeli uzun vizyonlu planlar yapıyor ve bunları hayata geçiriyor" diye konuştu.

İleri, sözlerini şöyle sürdürdü:

Geleceğin Türkiye'si büyük bir Türkiye olacak. Dijital dönüşüm sürecinde Türkiye’nin lider olmak noktasında çok ciddi avantajları var. Dünya yeniden kuruluyor. Türkiye nitelikli iş gücü ve nitelikli gençleri ile bu yeniden kurulan dünyada söz sahibi olacak nadir ülkelerden biridir.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU