BTS'in "Permission To Dance" parçası da YouTube tarihine geçti

K-pop grubunun Ed Sheeran'la işbirliği yaptığı parça yayımlandığı ilk gün en çok dinlenen ilk 10 şarkı arasına girmeyi başardı

BTS, "Butter" şarkısıyla 5 Guinness rekorunu ele geçirmişti (Reuters)

Albüm, şarkı ve müzik videoları tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen K-pop grubu BTS'in son parçası "Permission To Dance" de YouTube tarihine geçti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Forbes'un haberine göre yayımlanmasının ardından 24 saat içinde müzik videosu 72,3 milyon kez izlendi. BTS'in Ed Sheeran'la birlikte hazırladığı parça platform tarihinin, açılış gününde en çok izlenen ilk 10 videosu arasına girmeyi başardı.

YouTube'un verilerine göre "Permission To Dance" ilk 24 saatte en çok izlenen videolar listesinde 6. sırada yer alıyor. Listenin ilk iki sırasındaysa BTS'in "Butter" ve "Dynamite" şarkıları bulunuyor. Öte yandan "Boy with Luv" ve "Life Goes On" parçaları da grubun listede yer alan şarkıları arasında. 

 

 

"Butter" yayımlandığı ilk gün 108,2 milyon kullanıcı tarafından görüntülenmişti. "Dynamite" ise 100 milyon kez tıklanmıştı. 

Listenin geri kalanındaysa Blackpink ve Taylor Swift gibi isimler yer alıyor. 

"Permisson To Dance" şarkısı Sheeran'ın yanı sıra Steve Mac, Johnny McDaid ve Jenna Andrews gibi isimlerim imzasını taşıyor. Parçanın prodüksiyonunuysa Mac, Andrew ve Stephen Kirk üstlenmişti.

 

Independent Türkçe, Forbes, YouTube

DAHA FAZLA HABER OKU