'Elmalı Davası'ndaki çocukların öz babası konuştu: Her gidişimde çocukların gözlerinde korkuyu ve istismarı gördüm

Çocukların istismara maruz kaldığını ve bunu çocuklarında gördüğünü söyleyen baba, "Çocuklarım yalan söylemiyor.Onlara güveniyorum" dedi. Çocukların babaannesi ise, durumu anneye anlattığını ve annenin çocuklar için "Onlar çok yalancı" dediğini iddia etti

Kamuoyunda 'Elmalı Davası' olarak bilinen ve çocuklara yönelik cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı davaya ilişkin olarak çocukların öz babası, Kanal D'nin "Neler Oluyor Hayatta" programına katılarak açıklamalarda bulundu.

"Gürhan" isimli baba, "Kimseye zarar vermemem için başta benden gizlendi. Her gidişimde çocukların gözlerinde şiddeti, korkuyu ve istismarı gördüm. Çocuklarım yalan söylemiyor. Onlara güveniyorum" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk ve son defa bu yayında açıklama yaptığını söyleyen baba, çocuklarının yaşadığı korkunç olayı başta anlayamadığı, çocuklarına baskı altında rol yaptırıldığını iddia etti.

"Kimseye zarar vermemem için başta benden gizlendi" diyen baba, olayı dava sürecinde öğrendiğini söyledi.

"Anneye söylediğimde onlar yalancı dedi, kahkaha attı"

Babanın açıklamalarının ardından konuşan babaanne Günay hanım, çocuklarım dediği torunları için "Zeytin tanesine hasret kalmışlar, onu tabağın altına sakladılar" dedi. 

Ardından da çocukları aldığında kendisine tuhaf davrandıklarını söyleyerek "Bizi döver misin?" diyerek ilginç sorular sorduklarını anlattı. 

Durumu anneye anlattığında annenin kahkaha atarak "anne onlar çok yalancı" dediğin iddia etti. Üvey babanın ise çocuklar için "onlar şeytan" ifadesini kullandığını öne sürdü.

Çocuklara hırsızlık yaptırıldığını iddia eden babaanne gözyaşlarını tutamadı. Sonra da çocukların kabloyla dövüldüğünü, sırtlarında değnek kırıldığını ileri sürdü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU