Arnold Schwarzenegger rap dünyasına adım attı

“Pump It Up - The Motivation Song” adlı şarkısında oyuncu, “Benim ismim Arnold Schwarzenegger ve geri geleceğim” diyor

Arnold Schwarzenegger / Fotoğraf: The Independent 

Hollywood aktörlüğü, vücut geliştiriciliği, siyaset ve aktivizmden sonra şimdi de rapçiliğe soyunan Arnold Schwarzenegger, Avusturyalı şarkıcı Andreas Gabalier'la “Pump It - The Motivation Song” isimli yeni bir şarkı yaptı.

Eski Kaliforniya valisi Schwarzenegger’in eşlik ettiği şarkının sözleri baştan sona kendisiyle ilgili. Şarkıda Terminatör ve Conan the Barbarian filmlerindeki rollerinden de bahsediyor.

 

 

Şarkının ortasında rap’e başlayan Schwarzenegger şunları söylüyor:

“Hey, ben Arnold Scwarzenegger ve dinleyin dikkatle / İnin derinlere ve sorun kendinize, kim olmak istediğinizi / Ne değil, kim - inanıyorsanız başarılı olacağınıza / Deli gibi çalış, güven kendine ve gerçek olsun tüm düşlerin.”

Şarkının ilerleyen bölümlerinde Schwarzenegger şöyle devam ediyor:

“Yık bazı kuralları, duvara vur, korkma çuvallamaktan / Kalıpların dışında düşünmelisin, acı yoksa başarı da yok derim / Duymak istemiyorum bittim lafını, hep bir şeyleri geri ver / Benim adım Arnold Scwarzenegger ve geri geleceğim.”

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkının klibinde Schwarzenegger, Gabalier'la birlikte ağırlık kaldırıp, pedal çevirirken görülüyor. Klipte ayrıca Scwarzenegger’in rol aldığı filmlerden sahneler de yer alıyor.

Schwarzenegger, geçen haftalarda Güney Afrika’da katıldığı bir etkinlikte sırtından tekmelenmiş ve olayın ardından “endişelenecek bir şey olmadığını” söylemişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU