Sedat Peker’den yeni iddialar: Kaç gündür bir şey paylaşmadım ancak bundan sonrasına söz veremem

Peker, Veyis Ateş’e seslenerek "Gazetecilerin yüz karası" dedi

Fotoğraf: Youtube

Organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, “Çakma dindarlar ve çakma vatan severler” diye seslendiği kişilere “Benim paylaşımlarıma Tayyip ağabeyin Biden görüşmesi öncesinde yapıp elini zayıflatmaya çalıştığımı söylemiştiniz. Vatanseverliğimi sorgulamaya kalkmıştınız. Kaç gündür bir şey paylaşmadım ancak bundan sonrasına söz veremem” karşılığı verdi.

Twitter’dan paylaşımda bulunan Peker, “Gazetecilerin yüz karası” dediği Veyis Ateş’e “Senin namusun, şerefin yok mu?” diye sordu.

“Çıkıp açıklasana, süslü sülümanla (İçişleri Bakanı Süleyman Soylu) Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene. Namusun yok mu senin? Hepinizi önce hasta edip sonra tedavi edeceğim” ifadelerini kullanan Peker şöyle devam etti:

Süslü sülüman sana söz veriyorum, seni yüce divanda yargılatacağım. Seni rezil rüsva edeceğim. Anadolu adliyesinde ortak çalıştığın savcıları, o savcıların çocukları üzerinden yaptıkları serveti bir bir anlatacağım. Seni mahvedeceğim. Süslü sülüman; eski il müdürü Mustafa Çalışkan beyin yolladığı emniyet müdürünü, Mustafa Çalışkan bey tayin olduktan yirmi gün sonra istihbarattan sorumlu il emniyet müdür yardımcısı olarak İstanbul’a nasıl getirttiğini… Anadolu adliyesindeki sana bağlı savcılar ve İstanbuldaki istihbarattan sorumlu il emniyet müdür yardımcısıyla Thodex operasyonunu nasıl yönlendirdiğinizi,yeğenin ve oğlun vasıtasıyla bu şahısla irtibat kurup yurt dışında bu paranın büyük kısmını nasıl aldığınızı da anlatacağım.

"Ateş'e lüks araç verildi"

Peker,  "Soylu'nun rüşvet işlerini organize ettirdiği" dediği Veyis Ateş'e devlete ait olan mercedes araç, ve kendisine verildiği gibi polis koruması verildiğini iddia etti.

Ateş'in Habertürk’ten kovulacağını ifade eden Peker, "Anonsçu veyis, hadi bana polis koruması verdiler tahsisli plaka verdiler, ama devletten mercedes araç vermediler. Şimdi seni kıskandım. Sen ne önemli bir adammışsın?" dedi.

Peker şöyle devam etti: 

Önce sizi rezil edeceğim. Sonra deli edeceğim. Hemen sonrasında da cezaevine paket edeceğim. Göreceksiniz. Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU