"Taçsız Kral" tüm Türkiye'yi uyardı: Yoldayken bırakın o telefonu

Türk sporunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Metin Oktay'ın da canlandırıldığı reklam filminde ramazan bayramı öncesi sürücüler uyarıldı

Turkcell’in yeni reklam kampanyasında Galatasaray'ın ve Türk sporunun efsane isimlerinden "Taçsız Kral" lakabıyla tanınan Metin Oktay, direksiyon başında cep telefonu kullanımından kaynaklanan kazalara dikkat çekmek ve hayatları kurtarmak için sürücüleri uyardı.

Kampanyanın duyurulması için hazırlanan reklam filminde temsili olarak canlandırılan Metin Oktay ile milli futbolcu Emre Akbaba rol aldı.

9 günlük bayram tatili öncesi sürücüleri uyarmayı amaçlayan reklam filminde Emre Akbaba, yol kenarında bekleyen Metin Oktay'ı aracına alıyor. Oktay, yolculuk esnasında telefonuyla ilgilenen Emre Akbaba’yı uyararak olası bir kazanın önlenmesini sağlıyor.  

Reklam filmi “Türk sporunun efsanesi Metin Oktay'ı yıllar önce bir trafik kazasında kaybettik. Bu ülke daha fazla değerini kaybetmesin diye, sizi kaybetmesin diye yoldayken bırakın o telefonu” mesajıyla sona eriyor.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU