Game of Thrones'un Ned Stark'ı, dizinin finalinde neler olduğunu öğrendiğinde umursamadı

Oyuncu ilk sezondan sonra diziyi izlemeyi bırakmış

Sean Bean, ilk sezonunda başrolü üstlendiği Game of Thrones'da ne olduğu hakkında hiçbir fikre sahip değil.

Oyuncu, George R.R. Martin'in fantastik romanlarından uyarlanan HBO'nun popüler dizisinde soylu Eddard “Ned” Stark'ı canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin hayranları, Kral Joffrey'nin (Jack Gleeson) emriyle başı kesilen Stark'ın ilk sezonun sonundaki unutulmaz ölümünü hatırlayacaktır. Dizi, Ned Stark'ın çocuklarının hayatlarını anlatarak devam etti.

Ancak Bean için Ned'in öldürülmesiyle dizi sona ermiş.

Yüzüklerin Efendisi'nin (The Lord of the Rings) yıldızı, karakterinin ölümünden sonra gerçekleşen hiçbir olayı izlemediğini açıkladı.

Dizinin 8. sezonunun tartışmalı final bölümünü izleyip izlemediği sorulan Bean, The Times'a "Hayır, ne oldu?" diye sordu.

Gelecekte diziyi izlemek isterse, gazetecinin bunu Bean için mahvedeceğine dair endişesini ortadan kaldıran aktör, "O zamana kadar unutmuş olacağım, devam et" diye yanıtladı.

Dizinin sonunda Bran Stark'ın Westeros'un Kralı ve Sansa Stark'ın Kuzey Kraliçesi olduğunu duyan Bean şöyle tepki verdi:

 Yani Winterfell ayrı mı kaldı? Ah, onlar için iyi.

 

2.jpg
(HBO)

 

Muazzam düzeyde popüler olan fantastik dizi, 2019'da aniden sonlanmış ve çok sayıda hayran dizinin aceleci son sezonundan şikayetçi olmuştu. Milyonlarca izleyici 8. sezonun yeniden çekilmesini talep eden imza kampanyasına katılmıştı.

Tywin Lannister rolüyle tanınan Game of Thrones yıldızı Charles Dance de koroya katılmış ve kapanış bölümünün kendisini de "hayal kırıklığına uğrattığını" belirtmişti.

62 yaşındaki Bean röportajın başka bir yerinde, dizinin kurgusal mekanı King's Landing'i Hollywood'la karşılaştırarak Los Angeles'ı “çok sığ ve epey iç karartıcı bir yer” olarak tanımladı.

Bean, "Benim zihniyetim onlarınkine pek uymadı" dedi.

Game of Thrones'un başarısının ardından, Olivia Cooke ve Matt Smith'in başrollerini paylaştığı House of the Dragon adlı spin-off'un yapımı HBO'da devam ediyor.

House of the Dragon, HBO'da geliştirilmekte olan Game of Thrones'la ilişkili 6 ayrı projeden biri.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU