Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu

Sedat Peker, "Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım" ifadelerini kullanmıştı

Fotoğraf: AA

Organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğunu açıklayan Sedat Peker geçtiğimiz pazar günü yayımladığı videoda Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini iddia ederek şunları söylemişti:

Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkam Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkam Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkam Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Suç duyurusu

İddiaların ortasındaki isim AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım da organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU